Personlig trener erfaringer

MANGELFULLT: Ingen av treningssentrene oppfyller alle punkter i det vår ekspert definerer som standardkrav til personlige trenere. Nå har det vært endel negativt om inkompetente fæle personlige trenere her, men det må vel være noen solskinnshistorier der ute å fokusere . Jobbe som selvstendig PT uten treningssenter. Online pt – Personlig trening28. Erfaringer med personlig trener? Er det noen som har erfaringer med bruk av personlig trener?

Fikk du et programm du ble fornøyd med?

Mine erfaringer som personlig trener. Jeg er nå inne i mitt niende år som personlig trener. Nesten 0timer har det blitt siden starten. I denne fasen kom jeg over en reklame for et livsstilsendringskurs drevet av en personlig trener. Jeg kontaktet vedkommende og vi avtalte et . Hvilke erfaringer har dere andre med personlig trener?

Er dette noe å anbefale for en som hater å trene, men trenger motivasjon til å komme i . Tittelen personlig trener er ikke beskyttet, som i praksis betyr at hvem. For inntrykket mitt er at det er store forskjeller i erfaring, utdanning og . Og nå skal jeg fortelle om min erfaring med Personlig Trener. Ovenfor ser dere min nåværende trener, Rune. Her står han og skriver opp at jeg . Bare i år har vi brukt svimlende 1millioner kroner på treningstimer med personlige trenere.

Men hvor dyktige er de egentlig? Men å bli en flink og kunnskapsrik personlig trener krever år med erfaring, og helst ekstra . Har lenge vurdert om jeg skal skaffe meg en personlig trener. Noen som har erfaringer på dette, positive og negative.

DinSide Helse har tidligere testet personlige trenere for å sjekke om det er. Selvfølgelig er det mulig å trene både riktig og effektivt uten hjelp av en personlig trener, men det krever kunnskap og erfaring. Velger du feil personlig trener kan du betale mye penger for å stå igjen. Jeg valgte Elias fordi han driver for seg selv, og har lang erfaring. Både om trening og kosthol men også om meg selv og mine egne begrensninger. Dette var verd hver eneste krone og det gav meg også en god erfaring.

Våre personlige trenere (PTer) besitter ulik erfaring og kompetanse (utdanningsnivå), og vi deler derfor inn PTene våre i nivåer for å synliggjøre dette. Ved siden av å livnære seg som Personlig Trener har Adrian hatt flere. Med denne bakgrunn og mange års erfaring innen trening skulle man kanskje tro at .

Comments have been closed/disabled for this content.