Pepsi max farlig

Dette skjer i kroppen din når du drikker Pepsi Max. For er det egentlig farlig å få i seg kunstig søtstoff? Slik reagerer kroppen din når du drikker Pepsi Max. Et glass om dagen er ikke så farlig. Hun drikker om lag liter Pepsi Max hver dag.

Hva skjer hvis du slutter å drikke Pepsi Max? Men i etter tid har det kommet masse dokumentasjon om at Pepsi Max er kjempe farlig og drikke fordi det inneholer ett søtnings stoff som kan .

Jeg lurer på om det er farlig å drikke Pepsi Max, og om jeg blir tykk av det . For det har seg sånn at jeg har sluttet med Pepsi Max, Fun light, Solo. Lettvarianter som tab X-tra, Coca-Cola light, Pepsi Max og Cola Zero. Påstanden om farlige bivirkninger og alvorlige sykdommer er løgn og . Light, Zero, Diet, Super, Max eller vanlig med sukker? Du er ikke alene om å gå for lettvariantene til Cola, Solo og Pepsi når du skal kose deg med noe søtt i. European Food Safety Authority, med at aspartam ikke er farlig. Pepsi max er best det er mindre sukker og har mye smak.

Siden mars i år har jeg drukket pepsi max HVER dag.

Faren min har vert avhengig i år, så jeg tenkte det ikke var farlig. Hei dere, Bare lurte på om Pepsi Max er skadelig for barnet under svangerskap? Selv så drikker jeg dette i stedet for Cola, og nå som jeg er . Mange som gir barna fun light, pepsi max og andre sukker frie. Skravlesiden – Forum – Klikk31. Forum › Termin- og barselklubber › 2011Lignende22. Drikker dere Pepsi Max i svangerskapet?

Har hørt at det er farlig, men hvorfor? Har holdt meg vekke fra det til nå, men har. Det er jo litt tragisk ironisk at Pepsi i USA har valgt å erstatte aspartam i Pepsi Max med – tada – sukralose.

Ikke fordi aspartam er farlig, men . Vanndrivende brus: Cola, pepsi, TAB og andre koffeinholdige brustyper er vanndrivende, også lett-variantene. Koffein har vanndrivende effekt . Jeg drakk 1-liter hver dag i år før jeg sluttet helt, merka jeg ble i mye bedre form fysisk uten all den pepsi maxen, . Er Pepsi Max farlig å drikke når man er gravid? Det som kan være skadelig med Pepsi Max er etsingen på tennene fra syren,. Det at et stoff er kunstig framstilt gjør det ikke nødvendigvis til et farligere stoff .

Comments have been closed/disabled for this content.