Paibunn cottage cheese havregryn

Med grov paibunn og en frisk grønn salat ved siden av kan du kose deg. Ha fullkornsmelet, havregryn, smør og cottage cheese i en bolle, . Eg lagde en grov paibunn med kesam, og denne kan fint lages glutenfri. Ha havregrynene i en foodprosessor og mal dei til mel.

En populær, god og sunn pai – nydelig med en salat som tilbehør! Forstek paibunnen i minutter før du har i fyllet. Nå har jeg handla cottage cheese, så nå blir det pai 😉 Du er knall!

Jeg laget pai for første gang her om dagen, og til min store overraskelse. Jeg skal teste ut paibunnen med cottage cheese – det hørtes en del . Både revet hvitost, blåmuggost og cottage cheese funker også utmerket! Her er en pai med mager paibunn, fylt med mager skinke og lettmelk. Bland sammen cottage cheese, kesam og egg – kjør glatt og klumpfritt med. Pai passer både til lunsj og middag, i matpakken, på tur eller som kveldsmålti og kan.

PAI MED COTTAGE CHEESE-BUNN: A la Karoline . Oppskrifter for sunn paibunn cottage cheese havregryn. I dag fikk Morten tidlig fri, og jeg hev meg rundt for å lage lunsj til oss. Det ble hjemmelaget pai som sto på bordet . Det blir vel vanskelig å lage en paibunn med lite fett, for du må jo ha. Pai med cottage cheese: En lekker pai som passer godt til middag. Pai er noe av det beste jeg vet, og jeg liker så godt at det kan varieres i det uendelige.

Denne gangen prøvde jeg meg på en ny paibunn . Legg havregryn, mel og sukker i en foodprocessor. Prøv en av disse oppskriftene med kesam og cottage cheese. Pai er så kjekt, for du kan fylle paibunnen med så mye godt. Bland mel, havregryn, smeltet smør, cottage cheese og vann i en bolle. I dag har vi spist pai til middag, og jeg har dermed laget middagspai, eller quich om du vil, for aller første gang. Jeg hadde cottage cheese i fyllet, mulig det var der væska kom i fra, eller fra tomatene.

Det grove melet, cottage cheesen og litt smør gir paibunnen ordentlig god smak. Et deilig smakskombinasjon av rug, hvete, havre, linfrø og en liten dært sirup .

Comments have been closed/disabled for this content.