P stav gravid

En annen fordel er at p-stav ikke har farlige bivirkninger. Hvor stor sannsynlighet er det for å bli gravid på p-stav? Satte inn implantatet implanon for mnd siden.

I Storbritannia har 5kvinner rapportert uønsket graviditet som følge av at implantatet er satt inn . Har p-stav, men nå begynner jeg å bli urolig. Erfaringer å bli gravid på p-stav her? Tok to graviditetstester Igår, hadde en utrooolig svak strek, .

Gravid etter p-stav – Bli gravid11. Hvor fort ble dere gravide etter fjerning av p-stav ? Baby › LeserhistorierBufretLignendeMen til tross for spiral ble hun gravid igjen, og gutt nummer to kom fire år. Har p stav, men er livredd for å bli gravid 😉 Har jo ikke. Hun ene har ikke mensen vet jeg, og jeg misunner henne det jeg :p. Jeg har rundet mine atten år, og har hatt p-staven implanon i armen i ca ett år. Jeg ble gravi men hadde en abort da jeg fikk null støtte . Jeg er kanskje gravi men jeg har p-Stavinnlegg11.

Så lenge du har p-staven under huden er du helt beskyttet mot graviditet.

Kan dette være tegn på graviditet? P-stav og graviditetinnlegg7. Småbekymret jente, Hei Dette er ganske normalt etter å ha brukt p-stav.

Jeg fikk satt inn en Nexplanon p-stav den 19. Og om jeg isåfall er gravi er det farlig for barnet at jeg har p-stav i armen? Hvis du er gravi bør du fjerne p-staven så fort som mulig, og ta . Har selv p – staven og har hatt den i år til nå, fungerer helt fint. Har derimot en vennine som ble gravid med tvillinger på p – staven, men det . Staven är av mjuk plast och ungefär lika stor som en tändsticka.

Jag har hela tiden fått höra att p-stav är hur säkert preventivmedel som helst men undrar om någon här vet någon eller själv har blivit gravid . Mange svenske kvinner som trodde de brukte en effektiv beskyttelse mot graviditet, p-staven Implanon, er blitt gravide fordi legen ikke satt den . Forskning har vist at risikoen for å bli gravid med p-staven er omtrent null innenfor 3-årsperioden. Kort tid etter at pinnen er fjernet, kommer .

Comments have been closed/disabled for this content.