Satte inn p-staven for fire måneder ca. Er en tålmodig og rolig sjel, men sånn helt ut av det blå kommer det en forferdelig irritasjon som ender i . Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum.

Er det noen som har erfaring med p-staven Nexplanon, eller en annen? Har hørt en del vondt om Implanon, så hvis jeg skal sette inn så tenker . Noen som har p-stav eller har noen erfaringer med det. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende13. Jeg ville ha noe med lite hormoner fordi jeg plages veldig med migrene. Noen her som har erfaring med p-stav? P-stav – Helse – VG Nett Debattvgd.

Var kjempefornøyd di første månedene. Slapp å tenke på at jeg glemte å ta . Det som fristet meg, var at p-staven sies å skal ha et lavere innhold. Langtidsvirkende prevensjon som p-stav eller spiral virker i tre eller fem.

Vet dette av egen erfaring, hadde lungeemboli, og etter to år nå har . Jeg er en jente på år som fikk satt in en p-stav for 2-måneder siden.

Jeg har INGEN god erfaring med p-staven! Etter en måned med den i, fikk jeg mensen. Vurderer hormonspiral eller p-stav.

Har du erfaring men en eller begge av disse? Husker at jeg som ung jente brukte kobberspiral. Hadde vært fint å høre deres erfaringer. Dere som ammer, påvirket det melkemengden?

P-STAV, GYNEKOLOG funnet i OSLO sortert etter stjerner – Finn de beste prisene og korteste ventetidene i vår oversikt. Jeg fjernet p-staven i april 201 var fremdeles ikke blitt gravid i Januar 2016. Jeg tror det er veldig individuelt hvor lenge man bruker på å få det . Har noen generell erfaring med p-stav? Teit å kanskje spørre om sånt på et hundeforum, men er jo mange kvinner her, . Gjør de det, er sjansen stor for at de kan få en del blødningsforstyrrelser på p-staven og bør vurdere noe annet, sier Lunde. Dog har jeg oplevet, at jeg bliver mindre våd. Hvad er jeres erfaringer omkring en p-stav.

Jeg kan ikke holde ud at jeg skal have det sådan, og overvejer nu p-stav, men har læst meget dårligt om det. Nogle af jer, der har erfaringer med den? Jeg vet at prevensjonstypene, som er anbefalt når man ammer, er ganske begrenset.

Comments have been closed/disabled for this content.