Har du gått ned i vekt etter at du satte inn staven sier du? Jeg har ikke gått opp i vekt, slik jeg gjorde på p-piller, snarere gått ned i vekt. Jeg GIDDER ikke gå på p-piller lenger.

Forskning har vist at risikoen for å bli gravid med p-staven er. Amalie Helene › Akkurat nåBufretLignende3. Jeg skal sette det inn på fredag, men er redd får å gå opp i vekt av den.

Det skal sies at ting var som normalt helt til jeg satte inn p-stav for et.

Jeg ser for meg at du ønsker å gå ned de kg du har gått opp i vekt, og . Mistenker at det er fordi jeg tok ut en p-stav som de kiloene kom av. Jeg fikk satt inn p-stav (Implanon) i mars, etter å ha gått på p-piller i litt. Også har jeg satt i p-stav, og jeg lurer på om det eventuelt er deler av grunnen til at jeg går stadig opp i vekt, og om det da også er et problem for meg å gå ned . For noen uker siden kuttet jeg ut p-pillen, og nå har jeg gått ned igjen tre kilo. Jeg har p-stav, og gikk opp i vekt med engang den ble satt inn. Synes det er veldig lite, da jeg gikk ned kg første uka. Er det noen er som har erfaring med at dere har gått ned i vekt etter å ha.

Jeg bruker også P-sprøyte og har problemer med å gå ned i vekt.

Noen får kvalme og hodepine den første tiden, noen går litt opp eller ned i vekt. For dager siden – Gikk kraftig ned i vekt, og valte å fjerne staven. Lest litt rundt på internett at etter man tar ut p-stav så har man fortsatt en god del hormoner i seg . Jeg var hos legen for noen dager siden, og vurderer å sette inn p-stav i armen. Etter at jeg satt inn p-stav for to år siden, så gikk vekten oppover.

Hei, jeg er en jente på år som har p-stav. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, bør du derfor oppsøke fastlegen din og ikke kjøre et livsfarlig sololøp med . Har hatt samme opplevelse med p-stav siste halvåret. Hvordan slutte med p-piller og annen hormonell prevensjon. En av tre kvinner går ned i vekt når de slutter med p-pillen og annen hormonell . Tidligere har hun også fortalt at vekt er noe det kan være vanskelig å snakke om i. Jeg skal følge i spenning med deg ned i vekt, du er kjempeflink! Siden p-stav inneholder hormonet gestagen kan du få bivirkninger, akkurat som ved andre typer hormonell prevensjon.

Når man går ned i vekt er det vanlig at fruktbarheten øker raskt. Det er veldig lite hormoner i p-staven og . Eksempler er hormonspiral, p-plaster, p-ring eller p-stav. Karine svarer: Jordmor Kristin er på nett onsdag kl 09:-) kost: Hei. P-staven inneholder kjønnshormonet gestagen, og virker ved å hemme eggløsning.

Fedmekirurgi fører til at alle går ned i vekt de første 1-årene etter operasjonen, men. Tåler ikke p-piller og med minipiller får jeg mensen hele tiden. Har tenkt litt på p-stav selv, evt spiral.

Comments have been closed/disabled for this content.