Ned i vekt blogg

Jeg ville gå ned i vekt, mest for helsen sin skyld. Tjomlid har bloggen Saksynt, der han skriver om vitenskap og kritisk tenkning. Han ville gå stabilt ned i vekt, og samtidig spise sunt.

Sjekk ut ulike blogger, skriv ned ideer i en egen bok og prøv deg frem på . Er du en av de som har så lyst til å gå ned i vekt, du er SÅ fokusert på det og tenker nesten ikke på annet? Som personlig trener får jeg veldig ofte spørsmål om hvordan man skal gå ned i vekt.

Det å gå ned i vekt er i teorien lett, og for mange svært . I disse tider er litt fler en vanlig opptatt av vekt. Sommer, sol og mindre bekledning gjør at de fleste kunne tenkt seg og gå ned et par kg. Av erfaring vet jeg det går fortere ned i vekt den første tiden, men hadde.

Desverre så er jeg ikke en rutinert nok blogger til å huske på å ta . Jeg heter Helene Drage og siden 20har jeg gått ned kg og mistet 1cm på forskjellige målepunkter på kroppen. Kravet til proteininntak er større når man skal ned i vekt, fordi man får i seg færre kalorier. Og jo mindre du spiser, jo mer protein trenger du.

Målet mitt med ned i vekt menyen er kunne hjelpe mennesker med å nå dems mål via bloggen min.

Grunnen til at jeg ønsket å gå ned i vekt var faktisk på grunn av. Her har jeg funnet en gammel treningsoversikt på bloggen, som jeg brukte i . Gå ned i vekt med mine erfaringer. Dere er perfekte akkurat som dere er. Men jeg forstår så godt den følelsen av at man kan . RASTE NED I VEKT: Line Victoria Husby sier terkselen var høy for å legge ut før- og etter bildet på bloggen Supporterfrue.

Caroline (24) har gått ned over kilo de siste årene. Les blogger som omhandler sunnhet og trening. Det hele startet for cirka to år. Det finnes bare en god måte å gå ned i vekt på.

Gjør du det på feil måte, må du regne med at kiloene kommer tilbake – med renter. Da bestemte jeg meg for at nok var nok – jeg ønsket å gå ned i vekt, én gang for alle. When reality hits me in the face.

I det tankefulle hjørnet, igjen. Det skjer oftere og oftere, selv om jeg ikk.

Comments have been closed/disabled for this content.