Ned 40 kg på 6 mnd

Hvor mye la du på deg under graviditeten? Caroline (24) gikk ned fra 1til kilo, nå smiler livet mer enn noen. Caroline har i løpet av de siste årene tatt av over kilo.

Min unnskyldning for å ha lagt på meg vekta igjen er rett og slett år . Jeg lurer på hvor mye mann kan gå ned i vekt på en måne jeg har tenkt. Selv har jeg greid å gå ned 40kg på 6mnd med 500kcal mindre pr . Uken etter hadde jeg gått ned kg totalt.

Etter måneder sa vekta minus kg. Livvidden hadde minket med centimeter! FØR OG ETTER: Helene hadde som mål å gå ned kilo før julen 2013.

Ny vekt juli 2013: kilo, BMI 26. Gøril Volden Berg har gått ned kilo på litt under ti måneder, og deler villig sin inspirerende historie med andre Vektklubb-medlemmer. Mitt eget lille prosjekt for å se hva som er mulig å gjøre med kroppen på 4dager som starter 28.

Vibeke Gravelsæter føler hun har lyktes, selv om britiske forskere hevder det nesten er umulig for overvektige å gå ned i vekt. Det at han hadde sluttet å bruke snus noen måneder før hadde ikke hjulpet på vekta og han innrømmer at. Målet til Steffen var å gå ned kg på uker.

Han rakk målet på uker og dag og da viste datoen 6. Jeg var i marinen og gikk ned kg med trening og sunnere kosthol men. Neste mnd økte jeg til 3-ganger i uka. Så til sammen 8mnd for å gå ned kg. Gikk ned kg, gikk opp igjen og så ned av dem. Elisabeth (23) ned kilo på ni måneder.

Jeg gikk ned kg på ca 6-mnd. Jeg har aldri før klart å gå ned mere enn kilo før vektnåla har snudd. Mann år, 1kg,1cm, mål kg på mnd. Jeg har også holdt på i mnd og har ikke tilnærmelsesvis samme resultat:o.

Nå løper jeg opp og ned hele tida. Jeg synes kg på 5-mnd høres alt for mye ut. Man har ikke lagt på seg kg på et halvår og kan ikke regne med å gå det ned på den tiden .

Comments have been closed/disabled for this content.