Ned 3 kg på 2 uker

Ned minst kg på under uker! Ned kg på mnd – Kosthol trening og sport. BufretLignendeFinn en slak motbakke som tar 3- minutter å løpe opp (eventuelt rask gange i en noe brattere motbakke).

Lett jogg eller gange tilbake, cirka 2-minutter aktiv . Suzanne gikk ned kilo på uker. Norling startet på 5:2-dietten i april i fjor og har gått ned kilo totalt. Men nå etter 5-uker med litt for mye mat,- trening og sjokolade passer den ikke!

Har du er lyn triks for og ned 2-kg på . Jeg skal ikke kategorisk påstå at det ikke lar seg gjøre å miste kg fett på en uke, men jeg tviler sterkt på. Det tilsvarer ca flasker med proteinshake pr dag. SIDE2:) – Det er ikke noe vanskelig eller galt i å gå ned mye i vekt på kort. I min verden er 2-kilo per uke mye, men fullt ut mulig en kortere . Kan ikke en avis komme med et sånt overskrift- Du må trene grisehardt og spise meget sunt for å gå ned kg på uker. Med denne knekkebrødkuren kan du gå ned 10-kilo på uker. Forventet vektnedgang i løpet av behandlingsperioden er 1¿kg pr.

Og det kommer gjerne 2-kg ekstra.

Etter en stund la jeg om kosthold ,og gikk en tur på ca. Spesielt fordi man hovedsaklig går ned vann de første ukene. Skal du bli kvitt kg fett, må du holde på litt . Jeg har ikke motivasjon nok til å vente så lenge på å gå ned. Ja, kg på uker skulle vel gå bra hvis du amputerer bena midt på lårene.

Og da drakk jeg faktisk shake om dagen i uker. Slik går du ned kilo på uker. VINN-VINN: På to uker kan du oppnå veldig gode resultater. Kjøp mnd medlemskap til rabattert pris nå. Da jeg var 2 gikk jeg ned kg på måneder.

Jeg visste det ikke da – men jeg var litt for ung for en så rask forandring, og hodet fulgte ikke . Det er litt kjedelig i lengden, men du går altså ned kilo i uken, garantert, og det. Mitt første mål var kg på fire uker og mitt hovedmål er kg på uker. Går på ekspresskurs og har klart kg på uker. Jeg har gått ned kg og begynner å venne meg til å være litt sulten fra tid til annen. De andre er også fornøyde og kan notere vekttap på mellom og kilo.

Det er fremdeles mulig å ta av 2-kilo før man skal inn i badetøyet. Om de ukene, så må jeg veie kilo, og jeg er redd jeg ikke vil klare de. Tross dette, så har jeg gått ned kg, kun over helga!

Comments have been closed/disabled for this content.