Ned 10 kg på 2 uker

Jeg har kommet til det at jeg hater kroppen min. Flere andre har også lagt god merke til at jeg har lagt på meg i det siste. Hvor mye kan jeg forvente å gå ned i vekt med lavkarbo.

Noen her som har gått ned kg på UKER? Mulig å gå ned kg på dager? Kosthold › Vektnedgang og matplanerBufretLignende15. Jeg må gå ned kg til en konkurranse jeg har om dager, hvordan skal jeg klare det .

Bildet over viser vektreduksjon på kg og er tatt januar 20og 30. Etter uker vil du kjenne at tåken letter og du vil få mer energi og . Det er litt kjedelig i lengden, men du går altså ned kilo i uken, garantert,. Det er nok mulig, men om det er helsemessig er noe annet.

Ja, det er mulig å gå ned kilo på uker, men det krever at du bestemmer deg og gjør en mental jobb i forkant, sier Carina. Uke 2: Finn dine støttespillere. TRENINGSLOGG UKE II: HVORDAN JEG GIKK NED KG PÅ EN UKE! I løpet av litt over uker har jeg klart å gå ned kilo.

Gikk ned kg på uker en gang og det var veldig hardt samtidig som jeg trente mye.

Her er oppskriften på en slank kropp! Visste dere at over av kvinner slanker seg i . Hilde Skovdahl sparket gang mirakelkuren på Lanzarote sammen med moren Inger. Se Hildes egenkomponerte resept! Faktisk så opplevde jeg en vektøking på kg ifra jeg kom inn på rekruttskolen i . Jeg ville kanskje tenkt at kg var et mer realistisk mål, men jeg vet jo ikke. Nei, det er ikke enda en tulleartikkel som det trykkes opp stykker av i løpet av en uke i diverse aviser og ukeblader her i Norge.

Hei jeg startet med ketolyse 07. Vil dere se hva uker på ketolyse og kg har gjort med Mentos? Suzanne gikk ned kilo på uker. Andre uke har nedgangen stagnert litt. For å gå ned kg i uken, må du ha et daglig kaloriunderskudd på 5kcal. Om du derimot står stille over lengere tid (typ 2-uker), kan det . I fjor klarte jeg å miste kg på uker til 17.

Jeg gikk ned noe mer enn kg i . Gruppe: Members; Innlegg: 7; Ble medle10-May 14. Jeg skalogså ned ca 5kg på underkanten av uker.

Comments have been closed/disabled for this content.