Motivasjon til trening

Nesten alle mennesker opplever før eller siden at motivasjonen for å trene forsvinner. Noen ganger sniker det seg på, fordi du opplever . Hvis du tenker på trening som en viktig og god vane, vil det til slutt gå.

Motivasjon er nøkkelen, uansett om du er i gang med treningen eller . Med noen enkle grep kan du få topp motivasjon til å trene. Hvorfor skal du egentlig gidde å trene? Jeg fant et gammelt innlegg om motivasjon som jeg har hentet opp igjen.

Hva motiverer meg og hvordan kommer jeg meg på trening? Har du gått lei av treningen og skulker unna øktene du har satt deg som. Slik setter du opp mål og når det med motivasjoninnlegg22. Hvordan få motivasjon til å trene? BufretJeg vet at jeg må trene og spise sunt, men har ingen motivasjon til og trene og når jeg vil spise sunt er det vanskelig fordi ingen i min familie er villig til å gi opp å . Jeg får ofte spørsmål av lesere om hvordan jeg får motivasjon til å trene. Selv hatet jeg trening frem til jeg var 17-år.

Det er ikke alltid så enkelt å begynne å trene eller å motivere seg til å fortsette. Vanlige problemer er at vi føler at vi ikke har tid til å trene, at det er kjedelig å .

Man kan øve seg på å tenke positivt om trening, forteller Marit Sørensen, professor i idrettspsykologi og coaching ved . Dårlig motivasjon er den viktigste grunnen til at mange velger sofaen fremfor treningsturen og at de som allerede trener faller fra. Men, selv om begge deler er greit, er det kanskje greit å ha noen gode grunner i bakhodet til å motivere seg selv til å komme seg på trening når . Er du en av de som synes trening er et ork? Hvilken tanker gjør du deg før ei treningsøkt? Treningssentrene er blitt flinkere til å holde på medlemmene. De er blitt gode til å motivere til videre trening, slik at det blir kontinuitet i . Derfor er det smart å ha en personlig trener.

Få opp motivasjonen og nå de sunne målene dine med Active Life Tracker, som fungerer sammen med en app til . Prioriter treningen Når du først har begynt å trene regelmessig, er det avgjørende at du setter av tid til det. Ellers har motivasjonen lett for å gå fløyten når . Sliter du med motivasjonen til å komme deg på trening om dagen? Når høsten smyger seg innpå, du har hatt en lang . Du trenger indre motivasjon for å trene fast over lengre tid. Hvis ikke slutter du når målet er oppnådd. For en tid tilbake hadde jeg foredrag på Gnist Gjettum om motivasjon og trening i forhold til ulike målsetninger.

Her kan du lese et lite referat fra.

Comments have been closed/disabled for this content.