Motivasjon til å trene

Du trenger ikke trene en hel time hver gang du trener. Motivasjon er nøkkelen, uansett om du er i gang med treningen eller om du skal . Med noen enkle grep kan du få topp motivasjon til å trene.

Hvorfor skal du egentlig gidde å trene? Nesten alle mennesker opplever før eller siden at motivasjonen for å trene forsvinner. Noen ganger sniker det seg på, fordi du opplever . Man kan øve seg på å tenke positivt om trening, forteller Marit Sørensen, professor i idrettspsykologi og coaching ved .

Jeg får ofte spørsmål av lesere om hvordan jeg får motivasjon til å trene. Selv hatet jeg trening frem til jeg var 17-år. Har du gått lei av treningen og skulker unna øktene du har satt deg som. Jeg fant et gammelt innlegg om motivasjon som jeg har hentet opp igjen.

Det å bli sikker på seg selv, kunne trene alene med hodet hevet og . Jeg vet at jeg må trene og spise sunt, men har ingen motivasjon til og trene og når jeg vil spise sunt er det vanskelig fordi ingen i min familie er villig til å gi opp å . Fuglekvitter, spirende blomster og solskinn – det er vår! Våren kan bety ny motivasjon for mange; mørketida er over og dagene er lengre og . Styrke og kondis i samme økt – spiller rekkefølgen en rolle?

Enkelte dager kan motivasjonen være på topp, og du føler at du kan klare alt du vil . Er du en av de som synes trening er et ork? Hvilken tanker gjør du deg før ei treningsøkt? Det er ikke alltid så enkelt å begynne å trene eller å motivere seg til å fortsette. Vanlige problemer er at vi føler at vi ikke har tid til å trene, at det er kjedelig å . Hvis ikke slutter du når målet er oppnådd. Se hvordan du får motivasjon til å holde gode og dårlige unnskyldninger på avstand – og gjør trening til en god vane.

Hvordan skal man få motivasjon til trening når man er helt alene? Har SATS liggende 15min unna der jeg bor. Har alltid hatt lyst til å gå ned litt i . Sliter du med motivasjonen til å komme deg på trening om dagen? Når høsten smyger seg innpå, du har hatt en lang . Den virkelig store utfordringen er å motivere folk som sliter med depresjoner, slik at de faktisk klarer å komme seg ut bli mer aktive i hverdagen .

Comments have been closed/disabled for this content.