Ømme bryster etter mensen

De siste ukene har jeg vært øm i begge brystene. Denne gangen har jeg hatt større og ømme bruster ETTER mens. Er ganske sikkert ikke gravi avsluttet mens for tre dager siden, samleie i går første gang etter mens.

Skjønner bare ikke, har aldri vondt i . Fortsatt ømme pupper etter nesten ferdig mens – Anonymforum. Noen som får ømme bryster rundt mensen? Derfor får du ømme bryster – KK.

NO: Det er svært vanlig å oppleve smerter i brystene (mastalgi), og det er helt normalt at brystene føles ømme før menstruasjon og tidlig i. Ofte har man da smerter i begge brystene og smertene tiltar helt til mensen begynner. Dette med ømme og vonde bryster og å se blod etter mensen er uvanlig. Her er svar på det du lurer på om brystene dine. Hvorfor blir brystene ømme i tida før, under og etter menstruasjonen? Hvordan er brystene etter mensen?

Har dere som har ømme bryster det hver eneste syklus? Jeg har plutselig i år begynt og få veldig ømme bryst ved mensen. Har du ømme bryster dagen etter eggløsning?

Prøvere og ufrivillig barnløse. Det blir fort litt rot etter to dager med besøk, men det er bare hyggelig. Bare ømme bryster (som jeg alltid har rundt tiden før forventet mens) . Hei, jeg har de siste månedene opplevd ekstemt ømme bryster før menstruasjon. Så gir det seg alltid etter mens.

Jeg er vanligvis plaget av ømme og forstørrede bryst i tiden fra eggløsning til menstruasjon. Ofte er det ingen åpenbar årsak, og det går over uten behandling. Dette var det første tegnet mitt, og det som. Etter menstruasjon blir de like igjen.

Når det er sagt så føltes det som at jeg sku få mensen hele tiden, . Jeg fikk ekstremt ømme bryster allerede dagen etter forventet mens (min mens er veldig punktlig). Endring i brystene kan forekomme rett etter eggløsningen. De kan bli ømme, større, føles tyngre og bli mer klumpete. Slik er de gjerne frem til menstruasjonen . I ukene før og etter din menstruasjon kan brystene hovne opp og bli. De vil fortelle deg hva tegn på ømme bryster, hva er mulige årsaker til dem og.

Jeg lurer veldig på om jeg er gravi men skal ikke ha mensen før til helgen,. Jeg fikk fryktelig ømme bryster, og det bare 3-dager etter el.

Comments have been closed/disabled for this content.