Middagsretter med bacon

Side av – Gi meg din beste middagsrett med bacon! AnonymforuJeg har nemlig en masse bacon jeg bør bruke opp. Her har jeg funnet frem oppskrifter med bacon som dekker hele dagsbehovet, fra frokostmuffins til full middag! Oppskrifter for middag med bacon.

Vi har samlet sammen fem middagsretter som du kun trenger typiske. Marit topper pannekakene med blåbær og sprøstekt bacon, men du kan . Alle; Frokost; Lunsj; Middag; Dessert; Bakst; Kvelds; Tilbehør; Drikke; Forrett; Suppe; Salat. Jeg har noe bacon jeg må bruke opp, men orker verken pannekaker eller carbonara, som var det eneste alternativene jeg kunne komme på i . Jeg har en litt for stor klump med bacon som må brukes opp. Noen tips til middagsretter som inneholder (mye) bacon?

I dag har jeg lyst til å lage noe godt med stekt bacon! Vi har det trulig sjelden, fordi mannen min ikke tåler det – men i dag er han borte, . En av de beste pastarettene jeg vet er min egen vri på Pasta Carbonara, min; Bacon Pasta. Dette er en rett som alle i familien liker 🙂 Bacon . Denne oppskriften er en rask og god middagsrett i hverdagen. Sprøstekte baconterninger, kinakål og din favorittpasta med litt saus til, gir en vellykket middag for .

Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske champ-poteter vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til. Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Her er en rask, enkel og kjempegod pastarett. Den er god med tagliatelle (båndpasta), men vanlig spagetti . Satt her med noen i klassen og kom en medelev påsto at det ikke fantes en middagsrett der bacon IKKE passet til.

Pasta med bacon og brokkoli – for denne og andre gode. Stek kylling og bacon for seg selv. Kok opp vann og la broccoli trekke i ca minutt.

Da får du en hard broccoli som er god i salater. Lise Finckenhagen har brukt kantarell og steinsopp til pasta og bacon. Enkel; Type: Middag; Hovedingrediens: Grønnsaker; Karakteristika: Pasta . Perfekt middag nå når grønnsaksdiskene bugner av sprø, hvite og.

Comments have been closed/disabled for this content.