Det er mange ting som kan gjøre folk kvalme i hverdagen. Dersom du helt uten videre føler deg kvalm og uvel, kan det være noe du har spist. Mageformen bedrer seg ofte igjen når situasjonen er over.

Jeg har i noen dager nå ikke spist stort da jeg er kvalm og har en stikkende smerte i magen som forverrer seg når jeg spiser. Men straks jeg spiser blir jeg kjempe kvalm og det går ikke over før jeg er sulten igjen. Jeg fikk tips idag om å sette en alarm hver time og spise da. Når du er mindre kvalm, prøv å sei til deg sjølv at NÅ har du muligheten til å .

Kvalmen kan dukke opp når som helst, og enkelte er dårlige hele dagen. Hvis du ikke klarer å få i deg mat, kan du spise litt rør- eller fruktsukker. Mange pasienter blir fort mette når de spiser og føler seg oppfylt etter et måltid. Noen er plaget med oppblåsthet og kvalme; Oppkast kan forekomme, og en . Det verste du kan gjøre når man er kvalm, er å ikke spise. Men nå denne uken har jeg følt meg litt kvalm når jeg spiser. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har angst eller fordi jeg føler meg feit og oppblåst.

Og har KUN lyst på usunne ting, fet og salt mat, hamburger, pizza. Når jeg spiser, hiver jeg i meg mat (f.eks) alt for fort, og så .

Hva kan du spise og drikke, og hva bør du holde deg langt unna? Når du er plaget av kvalme og oppkast er det selvfølgelig forståelig at det . Dag 3-skal jeg ha middag på 6kcal. Med 5:2-dietten skal du få i deg 5kalorier på fastedagene. Kyllingbryst uten skinn: 1kcal. Kickstarta med en riktigt hälsosam vecka och ät middagar som innehåller färre än 5kalorier . Kom over en artikkel på nettstedet treningsforum som jeg syns inneholdt lettvindt, sunn og god mat til 5kalorier, som jeg vil dele med dere, . Gode middagsoppskrifter som alle er under 5kalorier. Så begrenser du deg til 5kalorier dagen de to siste.

Middag: En middagsrett som beskrevet her inneholder omtrent 5kcal. Følg tallerkenmodellen: Fyll ½-parten av tallerken med grønnsaker, . For å lykkes med slanking som monner, bør kaloriinntaket være minst 5kcal lavere enn ditt daglige forbruk. Bruk denne listen til å beregne ditt kalori-inntak . Smalt, gott och fräscht – här hittar du recept på rätter med lite färre kalorier.

Bra lunch- och middagstips när du vill äta lite lättare eller följer 5:2-dieten.

Comments have been closed/disabled for this content.