Mandelmel lage selv

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg lager mandelmel. Det er umulig å få tak i mandelmel i Stavanger. Oppbevarer det i en boks i kjøleskapet og selv om det er mye fett i det så ble det .

Jeg forstår at et veldig bra mandelmel er å få tak i på cacas. Når jeg baker maler jeg som oftest selv, eller det vil si jeg kjører. MANDELMEL er et fettredusert økologisk mel laget av mandler. Med mandelmel er det enkelt å lage lekre og næringsrike bakverk med .

Hvis planen er å lage mandelmel, så bør nøttene dehydreres først, spesielt. Nøtter bør kanskje også tørkes hvis du skal lage nøttesnacks som salte. Kjøpt mandelmel kan fås både fettredusert og med fett. Mandelmel kan kjøpes ferdig, eller lages selv. Av og til er det enkleste det beste, nemlig å gjøre det selv! De ferdig skinnfrie mandlene kan . Det er ikke vanskelig å få tak i ferdig mandelmel i butikken, men hvorfor ikke lage melet selv?

Det eneste du trenger da er en mandelkvern. Oppskrifter for hvordan lage mandelmel selv. Og lagde man mandelmel selv måtte man sørge for at det ble helt tørt . Uansett, jeg lagde mandelmelk i går, og da lagde jeg mandelmel av pulpen.

Jeg har ikke vært flink til å lage mandelmelk selv. Brukte så en stavmikser med tilhørende bolle . Lyst til å lage andre små, enkle søtsaker? Selv mener han at det kun er noen få triks som skal til.

Det viktigste er ordentlige varer og riktig teknikk. Våre makroner er basert på eksklusivt mandelmel fra Provence. Du lager det selv på null komma niks! I bestemors oppskrift, som vi alltid har brukt, står det at man skal male mandlene to ganger, blir ikke det omtrent det samme som mandelmel?

Perdigkjøpt mandelmel er imidlertid finmalte mandler som er . Kokosmel, mandelmel og vaniljepulver fås kjøpt på nettet og i helsekost.

Comments have been closed/disabled for this content.