Lavt stoffskifte jobb

Samboeren sliter med lavt stoffskifte, går på Levaxin og jobber nå innen veiarbeid. Han sliter med å gjøre jobben, er konstant utslitt på kvelden, . Diagnosen lavt stoffskifte ble nevnt på en legekontroll da jeg var 20. Hun har hatt perioder med sykemelding, men jobber fortsatt i full stilling. Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en vanlig sykdom, som man regner med.

Siv Cathrine Brauter (38) fikk symptomer på lavt stoffskifte i slutten av tenårene. Hun begynte å gå opp i vekt, sov mye mer etter jobb og fikk .

Har en spennende jobb som jeg trives meget godt i og orker ikke. Sykdommen, hypotyreose, eller lavt stoffskifte, er en sykdom i. Før hun ble medisinert kunne hun ofte sovne på bussen og på jobben. Omdal har mange pasienter med lavt stoffskifte, og jobber innen feltet psykonevroendokrinoimmunologi, en vitenskap som ser på samspillet . Har fått konstatert at jeg har lavt stoffskifte. Hvis jeg hadde vært i jobb, så tror jeg det hadde gått greiere enn å være student. Livet som mamma og kone med lavt stoffskifte – O-Sinnlegg5. BufretLignendeTil deg som kjenner at formen er dårlig – og går med en uro om at noe er galt.

Og til deg som til tross for medisinering av lavt stoffskifte og fine resultater.

Mange kvinner kan ha lavt stoffskifte, uten å ha fått dette påvist hos lege, fordi de er. Huden blir veldig tørr, og med jobb forran en PC kan det være utfordringer. Mange leger tar dessverre for lett på sykdommer knyttet til thyreoidea. Kanskje har man trodd at en er trett fordi en har jobbet for mye, trimmet for lite eller av . Lars Omdal, som jobber med en helhetlig, grunnleggende. Jeg hadde symptomer på lavt stoffskifte og gikk til legen for å ta prøvene, men jeg . Posts about lavt stoffskifte written by ruthroland.

Har ingen jobb å gå tilbake til, det er fortsatt tungt å tenke på at jeg måtte si opp en fast stilling på grunn av . Men er det sånn at de som har lavt stoffskifte ikke burde ha en jobb der man jobber turnus? Jeg prøvde å tenke at jeg kan ikke bli syk nå, for jeg vil jo jobbe i P3. Så fikk jeg vite at jeg hadde fått lavt stoffskifte, som er en kronisk sykdom . Grunnen til at eg bytta jobb var å få nye utfordringar og trengte ei pause frå ein travel. Men nå i etterkant ser eg at eg hadde mange symptom på lavt stoffskifte .

Comments have been closed/disabled for this content.