Lavkarbo lasagne fotballfrue

Ved siden av denne lasagnen har vi derfor seterrømme og litt ruccola. Pingback: Jakter søvnen Fotballfrue. Endelig klart for oppskrift-onsdag igjen, men før jeg kommer med oppskriften kan jeg avsløre at vinneren av fashionshooten med .

Håper du skriver mer om hvordan det er med lavkarbo, og gjerne hvordan det gjøres i praksis. Oppskriften er lånt fra fotballfrue. Rut opp som lasagneplater og la de kjøle seg på en rist.

Marie ha mat, og valget falt på Fotballfrue sin lasagne.

Jeg har jo laget lasagne med squash og cottage cheese tidligere, . I dag har jeg en nydelig oppskrift til dere: Squashlasagne! Det er lasagne uten pasta, med squash og . Denne lasagnen fant jeg på fotballfrue. Moussaka er grekernes svar på lasagne. Pastaen er byttet ut med squash, noe som passer oss pån lavkarbo rimelig greit. Her kommer oppskriften på nydelig lavkarbo lasagne, denne oppskriften er . Vi har forelska oss i ein nydeleg Lasagne,.

Den lasagne oppskriften ligner veldig på den vi prøvde oss på i sommer, da vi testet ut LCHF.

Jeg har prøvd meg på mange lavkarbo pizzabunner siden jeg først begynte med lavkarbokostholdet. Så enkelt kan du lage lasagne litt sunnere! Her får du også en vegetarisk versjon!

Jeg er ikke særlig glad i lasagne og var heller negativ da. Vil fortsette, men hva er godt på lavkarbo? I morgen blir lasagne og restene av deg bruker jeg dagen etter og stekes opp i pannen med litt tzaisiki ( russisk Yougurt) med bearnaise. Gå inn på bloggen til fotballfrue. Nå er vel ikke akkurat squash-lasagne noe fotballfruen fant på.

I dag ble det lavkarbo lasagne til middag, noe jeg ikke angrer ET sekund på. Etiketter: Lavkarbo, lavkarbokvelds, lavkarbolørdagskos,. Jeg prøvde meg på foccacia ut i.

Comments have been closed/disabled for this content.