Lars tangen blogg

Han var jo en av Norges største bloggere når blogg begynte å bli. Haha Lars Tangen Var fast leser av bloggen hans, og Julia, Bea, Glenn. Blir sjokkert om politiet prioriterer denne saken, sier Tangen.

LARS TANGEN har en av Norges mest populære blogger. Da jeg var år gammel opprettet jeg en blogg under navnet gl3nns. Har du vært sammen med Lars Tangen?

Kanskje jeg skal tatovere larstangen.

Hahah, da kommer jeg sikkert til å angre når jeg slutter med denne bloggingen en . Jeg skal gifte meg med Lars Tangen. Så, jeg kom på skolen iført en kokosnøtt-bikinitopp, men hadde joggebukse under da selvfølgelig. En av de som har stått i spissen for denne utviklingen er Lars Tangen.

Andre episode av Pitch er ute, og bloggeren Lars Tangen kjeder seg. Stikkord: anmeldelse, blogg, kjedelig, kristine, kritikk, Lars Tangen, Marit, morsomt, Pitch, . Journalist and Medical Research Assistant. Pans: Har ledd bra av den loggen der i det siste.

Bra underholdning 🙂 Han kommer faktisk ikke langt fra der jeg bor.

Tangen byrja å blogge i september 20og har fleire gonger vore intervjua på TV. Serien følgjer Lars Tangen, Halvor Harsem, Caroline Berg og programleiar . Bloggeren Lars Tangen (17) fikk beskjed om at han hadde hud som en. SIDE2): Lars Tangen er år og fra Molde. I fjor sommer sto han fram som homofil for venner og familie, i dag driver han en av Norges mest . FJORTIStilstanden sine møkkete hemmeligheter.

HalvJokk redaksjonen har fått tilgang til det nå slettede opptaket av Lars Tangen. Listen viser dag for dag hvilke blogger som blir mest lest, gir deg en oversikt over hva. Hun er tett fulgt av Lars Tangen og Nette Nestea.

Du vil ikke tro det, jeg vil iallfall ikke tro det, men dette er en av Norges mest leste blogger. Det er også et faktum at dette er en av .

Comments have been closed/disabled for this content.