Lapper cottage cheese

Havregryn-cottage cheese-lapper (LavFODMAP). Disse lappene er en gjenganger her i huset. Fin til frokost, lunsj, kvelds eller bare som en .

I dag ble det derfor klassiske cottage cheese-lapper med chiafrø. Jeg bruker chiafrø i det meste, nettopp fordi de hjelper min trege fordøyelse . Det er lenge siden jeg har laget cottage cheese-lapper! Den siste tiden har jeg kun jobbet med nye oppskrifter, men det er ingen god grunn for glemme de gode .

Ha i mel under omrøring slik at det ikke klumper seg. Disse pannekakene er laget av cottage cheese, havregryn, banan og. Rør inn havregryn, hvetemel, natron, sukker og cottage cheese til en jevn røre. Forslag til servering: rømme, rørte bær, syltetøy eller smør og sukker. Enkle og sunne lavkarbo lapper lages på null komma niks.

Gir stabilt blodsukker og metter lenge! Pannekaker er både godt, enkelt og supersunt, dersom du vil at de skal være det, sier personlig trener og matentusiast Bettina Kojan. Siden jeg lovet dere oppskriften på de sunne frokostpannekakene jeg lagde tidligere i uken kommer de her.

I dag lagde jeg frokostlapper med havre, cottage cheese og kanel.

For det første er de kjempe gode å spise uten pålegg! I dag deler jeg oppskrift på proteinrike smakfulle cottage cheese-lapper. Jeg hadde cottage cheese hjemme så tenkt meg å lage noe som er godt og enkelt ,og da ble de små lapper som er kjempe gode og saftige :-).

Du trenger (for ca. små lapper):. Pisk sammen egg, melk og sukker med en stålvisp. Sikt i mel og bakepulver og rør deigen jevn. Ingredienser (ca små lapper).

Siden kroppen min nekter å la meg få trene fortiden så går det mye tid på kjøkkenet i stede. Bland i cottage cheese til slutt. Jeg tror kanskje gleden med å kokkelere er påtur . Rislapper med cottage cheese: Prøv disse deilige rislappene etter en lang dag ute, i skisporet eller etter skogsturen. Verdt å prøve som ettermiddagskos for små .

Comments have been closed/disabled for this content.