Kviser på lårene

Hatt det siden slutten av tenårene. Tilsynelatende ingen sammenheng med mat eller drikke. Har hatt noe som ligner kviser på innsiden av låret i flere år.

De blir borte (tørker inn), men kommer tilbake igjen. Ja det måtte vel komme en slik kommentar! Hvis du trener og svetter mye mellom lårene, kan det være en årsak, vet egentlig ikke hva du kan . Ang kviser bak på lårene og rumpa.

Hvorfor får jeg store og vonde kviser på rumpa og på. Kviser på lårene – Om helseomhelse. Når været blir varmere, kan varme utslett eller kviser utvikle seg på lårene. De kan se ut som hvite kvise-lignende støt på lårene spredt i . De kan oppstå ulike steder der det vokser hår, inkludert rumpe og lår. Redusere cellulitter på lårene er den vanskeligste delen. Selv om det ikke er nødvendig at man må miste cellulitt.

Enkelte punkter må holdes i bakhodet når vi . Det er greit nok, men problemet mitt er det at jeg har mange små røde kviser på rompa og litt på lårene.

Vet dere om en måte å få disse effektivt bort på? I dette innlegget handler det om og få bort kviser, siden ja vi alle sliter med våres kviser for og si det sånn. I går kveld så jeg når jeg satt på dass at jeg har fått ei stor kvise på innsiden av låret, ganske nært . Jeg har sånne røde nupper eller kviser på hele ryggen, triceps,.

Er en år gammel gutt som har problemer med kviser på lårene og rumpa. Det er tidvis store kviser som ofte etterlater seg mørke flekker . Det starta som ei kvise, sånn som vi alle får en gang i mellom på de rareste. Jeg har barbert lårene mine i noen år nå(siden jeg var 13), men nå har jeg fått masse små kviselingnende ting på lårene. Det var noe med at dette egentlig ikke var kviser, men en eller . Jeg fikk for noen måneder siden noen røde prikker på innsiden av lårene.

Jeg spiser veldig lite godteri og usunn mat og jeg trener et . Disse nuppene kan også opptre på lårene og rumpa hos voksne.

Comments have been closed/disabled for this content.