Kviser på lår

Hatt det siden slutten av tenårene. Tilsynelatende ingen sammenheng med mat eller drikke. Har hatt noe som ligner kviser på innsiden av låret i flere år.

De blir borte (tørker inn), men kommer tilbake igjen. Ja det måtte vel komme en slik kommentar! Hvis du trener og svetter mye mellom lårene, kan det være en årsak, vet egentlig ikke hva du kan . Hvorfor får jeg store og vonde kviser på rumpa og på.

Når været blir varmere, kan varme utslett eller kviser utvikle seg på lårene. Kviser på lårene – Om helseomhelse. De kan oppstå ulike steder der det vokser hår, inkludert rumpe og lår. De kan se ut som hvite kvise-lignende støt på lårene spredt i . Jeg vet ikke om det er vanlige kviser du har. Det er litt uvanlig at kviser er mest på rompe og lår.

Det kan være noen bakterier eller annet i disse kviselignende du . I går kveld så jeg når jeg satt på dass at jeg har fått ei stor kvise på innsiden av låret, ganske nært . I dette innlegget handler det om og få bort kviser, siden ja vi alle sliter med våres kviser for og si det sånn.

Det starta som ei kvise, sånn som vi alle får en gang i mellom på de rareste. Vanskelige følelser og pinlige spørsmål. Jeg har sånne røde nupper eller kviser på hele ryggen, triceps,. Det var noe med at dette egentlig ikke var kviser, men en eller . Hei, Har kviser på rygg og bryst, noe jeg anser som ubehagelig men ikke direkte uvanlig.

Skulle gjerne hatt noen tips på hvordan jeg kan bli . Er en år gammel gutt som har problemer med kviser på lårene og rumpa. Det er tidvis store kviser som ofte etterlater seg mørke flekker . Jeg fikk for noen måneder siden noen røde prikker på innsiden av lårene. I dag har hun en kjempehissig kvise på låret.

Comments have been closed/disabled for this content.