Kvalm vondt i magen

I snart over et år har jeg slitt med kvalme, magevondt, slapphet og. Siste uken har jeg også opplevd å ha mer vondt i magen en vanlig, . BufretLignendeHar du smerter nedover mot høyre side av magen? Ved magesmerter har man ofte kvalme. Selve utspilingen gjør vondt – også selv om det bare er luft.

Det finnes mange legemidler som kan påvirke magen. Slår man opp i Felleskatalogen vil man finne at diaré, forstoppelse, kvalme, oppkast og magesmerter er .

Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Det er også vanlig at smertene kommer sammen med kvalme og at det . NO: Mageknip, luft i magen, forstoppelse, diaré og smerter – vi har alle. De vanligste symptomene er smerter og ubehag i øvre del av magen. Ubehaget kan arte seg som oppblåsthet, kvalme, brekninger og tidlig metthetsfølelse. Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, . I stad etter jobb og vi gikk hjem, fikk jeg så vondt!

Man blir fort mett og uvel, føler seg oppfylt og kanskje kvalm. Kvalme, hodepine, vondt i magen.

Fant ikke noen tråd på dette, så jeg poster denne: I den siste uka har jeg blitt kvalm og fått vondt i magen hver gang jeg har spist mat. Blir kvalm, kjempe vondt i magen, kald og fryser, litt svette. Spørsmål Hei:) Jeg og kjæresten min lå sammen for første gang. Jeg er ofte kvalm og vondt i magen. Hun fortalte at matlysten var borte, og at hun var litt kvalm.

Har en datter på snart år som i høst har klaget en del på vondt i magen. Hun beskriver det som uggen, kvalm, kribling og bobling i. Du vil få diaré, forstoppelse, være kvalm, kaste opp, kjenne magesmerter, hissig og rød hu og muligens også blødning fra analåpningen. Har så vondt øverst i magen, og spesielt etter at jeg har spist. Jeg har også slitt med kvalme og vondt i magen. Er også øm på ribbeina på hver side.

Samtidig kvalm, svimmel og generelt uvel. Endelig kan Marit Bjørgen senke skuldrene. Hun har vært kvalm, uvel og hatt vondt i magen. Hun fryktet at hun aldri skulle klare å vinne Tour .

Comments have been closed/disabled for this content.