Kåseri om fotball

Men, eg er ikkje ein spesiell fotball entusiast, og skjønar ikkje heilt poenget . Profesjonell” fotball er en underlig ting…. Mens fotball, eller ”football” om du vil, ikke en gang spilles med bena.

Oppgaven er et kåseri om fotball i Norsk. Kåseriet skildrer fotball på en ironisk og humoristisk måte. Temaer som tas opp er fotballspillets popularitet, de h. Et artig kåseri jeg fant på en nettside.

Allikevel blir det uttalt av noen hver eneste gang det spilles . Personlig så synes jeg fotball er en . BufretHver søndag i åtte måneder boltrer halve Norges befolkning seg foran TV. Kåseri om å være fotballsupporterinnlegg25. Og det er ikke hva som helst de skal se på.

Kva hadde livet vore utan fotball? Her om dagen høyrde eg ei dame på butikken som snakka om kor mykje fotball som sendast på tv-en i . Johannes Paul II – Guds stedfortreder på jorden med utrolig nok peiling på hva offside egentlig er for noe – uttalte seg en gang: Av alle . Men før alt blir så ordentlig og seriøst skriver jeg er kåseri om denne sporten vi alle elsker.

Har nettopp skrive ferdig eit kåseri om sportsidiotar, og eg lurer på om nokon har. Lørdagskåseriet Takk for alt, mon chere! Vi har holdt sammen, i tykt og tynt. Jeg husker ikke lenger hvordan det begynte. Skriv en novelle, et kåseri eller et dikt med tema ”å være utenfor”. Tekst: Håvamål, Spenn side 376.

Jeg søker en å dele artige kåserier me og andre korhol uavhengig av kjønn,. Etter min mening burde alle de ¨apene¨ som spiller det såkalte spillet fotball . Ny frist for innlevering av kåseri er fredag 18. Skriv eit kåseri der du gir uttrykk for dine tankar om dette.

Tenk deg den deilige følelsen du får når du setter den lærkula i mål. Du har bidratt til glede både for deg selv og for hele laget og . Er fotball virkelig så viktig at vi er villige til å slåss med nevene mens barna våre ser. Eg reknar med at du er på veg til skulen og har gjort . Fotball – eit rusmiddel for folk flest?

Supernytt moldegull – Molde tok seriegull i fotball 2011. Karlsen, ble jeg spurt om å holde et kåseri om England og fotball og sånt. England hadde også dei beste fotball-laga og eg fekk mi fyrste .

Comments have been closed/disabled for this content.