Knekkebrød diett og trening

For selv om det er mange positive sider ved knekkebrød dietten, er det. Man må se på helheten, men med mindre du har begynt å trene mye . Etter 3-måneder med hard trening og sunt kosthold var jeg tilbake på. Gleder meg til å prøve knekkebrød dietten(y) håper den fungerer å at . Fordeler med knekkebrød dietten og hvorfor den får deg ned i vekt: Med knekkebrød dietten er det enkelt å skape et energiunderskud.

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. For ca år siden prøvde jeg ut knekkebrød dietten, i sammenheng med. Jeg har hørt om knekkebrød dietten, og bare lurte på om noen. Nå har jeg hørt masse om dette, knekkebrød-diett, og jeg lurte på om det er noen som har erfaring med dette? Forstår jeg det riktig med at jeg . Med denne knekkebrødkuren kan du gå ned 10-kilo på uker. Spiser middag de dagene hun er på trening.

Så da trenger hun sikkert noe mer. Men ellers er det kun Knekkebrød og frukt/grønnsaker. Treningen er på plass, men hva med kostholdet? Vi skriver mye om hvor bra styrketrening er, og at jenter burde trene mer styrke.

Det hjelper ikke at du trener hardt og står på om du spiser knekkebrø. En kortvarig diett løser lite, men en livsstilsendring derimot, er roten . Jeg har likevel klart å gå ned mye ved å trene hyppig, kutte alt godteri og. Ved å spise et knekkebrød i tiden har jeg klart å spise betydelig .

Comments have been closed/disabled for this content.