Knekkebrød diett erfaring

Jeg har jo ikke tenkt å leve på knekkebrød resten av livet, men jeg liker knekkebrød og det er sunt og hvis jeg klarer å få inn en måltidsrytme . Jeg avslutter herved knekkebrøddietten! Ble det for kjedelig å bare spise knekkebrød?

Jeg har selv startet på knekkebrød dietten, men hvor mange måltid og mellommåltid bør en ha . Nå har jeg hørt masse om dette, knekkebrød-diett, og jeg lurte på om det er noen som har erfaring med dette? Forstår jeg det riktig med at jeg . Men det som er viktig er å ikkje ete noko i anne ein knekkebrød på dei.

Har egen erfaring av dietten,der eg gjekk ned kg på ein slik diett. Treningsklær finner du ved å trykke på bildet ! For ca år siden prøvde jeg ut knekkebrød dietten, i sammenheng med å bli kvitt mine baby kg. Jeg er ute etter å leve en livsstil, og ikke etter dietter, men jeg elsker å teste de ut for.

Sharing is caring, takk for at dere ville lese min erfaring. Avslutningsvis er også min erfaring at folk flest ikke “tåler” disse. Jeg hører mange bruker den som en omvendt 5:2-diett: Fem dager på knekkebrødkuren, og vanlig kost i helgen, forteller hun.

Totalt sett har jeg nå gått ned kilo siden diettstart. I tillegg er det å være på diett en fantastisk erfaring og læringskurve som .

De aller fleste av oss kan gjerne spise mer knekkebrød. Velger du riktig type knekkebrø vil du få i deg bra med fiber, noe som er bra for både . Men ja, jeg fikk veldig god erfaring av vektklubb. Vi lager müsli, knekkebrø og mye annet godt, og det er overraskende hvor enkelt det er. Dette er en mer ekstrem diett, og de fleste vil nok oppleve en enorm . Jeg byttet litt på når jeg spiste knekkebrø om det var til frokost eller.

Det viste seg at dietten som gikk ut på å kun spise 6kilokalorier to dager i. Gode mellommåltider kan være frukt, knekkebrø lettyoghurt, . Min erfaring viser at vektreduksjonen ved diett sjelden varer, enten må du fortsette. Gløym både lågkarbodiett, feitt-diett og andre diettar om du vil gå ned i vekt og halde. Men dei aller fleste har nok negativ erfaring med diettar, seier han.

BRØD: Evjeklinikken serverer både brød og knekkebrød i lunsjen. Nå forteller de hvorfor – og hvordan livet med den kjente dietten har vært. Og hun spiser omtrent det samme hver gang: To egg med Finn Crisp (tynt knekkebrød) til lunsj, og en bit kylling og litt . Er det noen som har erfaring fra dette produktet? Nutrilett bar et godt alternativ når en ikke har knekkebrød eller andre sunne alternativer tilgjengelig!

Det går bra på dagti men er av erfaring mest sulten på kveldstid.

Comments have been closed/disabled for this content.