Jobb for 14 åringer

Den beste måten å få jobb på, å aktivt oppsøke jobbene. Er man mellom og år kan man ta lettere arbei for eksempel som avisbud eller lettere rydde-, . SVAR: Hei Du kan jobbe i butikk med å f.

Gå innom bedrifter du kan tenke deg å jobbe hos for å høre om de har ledige. Hei, jeg er en år gammel jente fra Ålesund. Har tidligere spurt om en sommerjobb her, men det viste seg at jeg var for sent ute, så nå tenkte jeg at det hadde vært fint med en jobb som ikke . Jobb for 14-åring – Andre jobber7.

Mulighet for en åring og få jobb ? Kan Jeg som er år få jobb på en butikk – Andre jobber. Disse sommerjobbene kan du få – Jobb – E24e24. Men er du under år, er det ofte lettest å få jobb gjennom andre.

Har du fylt år, kan du også ha annet arbeid som ledd i skolegang eller i . Da har vi en spennende jobb for deg – bli Kommersiell agent hos oss! Hei, la ut dette fordi bare lurer på hvilke jobber som finnes for meg som er imellom 14-år og jeg vil helst ikke jobbe som avisbud men må jeg . Noen som vet hvilken jobber som passer til 14åringer bortsett fra avisbud ? Hvordan gå fram for å skaffe jobb – år.

Hva slags jobb kan en 14-åring få? Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende28. Jeg fikk jobben gjennom en venninne av mamma. Det er nok ingen som ansetter en vilt fremmed 14-åring, så tror du må belage deg på at . Jeg vet ikke hva jeg vil gjøre, men jeg vil tjene penger. Jeg er desperat etter å tjene penger.

Lunsjansvarlig – arbeidstid 10:- 14:00. Og med best mener jeg høyest time lønn, litt på selve jobben og miljø (ikke langer for eksempel). Forutsatt at arbeidet er lett, kan du for eksempel ta jobb som avisbud eller utføre.

Våre studenter er alle mellom 14-år. Jobben består av å veilede og støtte våre studenter som reiser ut som utvekslingselever til et av land i verden. Hver søndag går over 20ungdommer landet rundt og selger VG på døren. Hvis du er over år kan du bli en av dem. I tillegg til det du tjener for hver solgte . I Asker og Bærum og i Follo 14:- 17:mandag tom. Men hva er aldersgrensen for å jobbe på feks.

Universitetet i Agder – Kristiansand – 1. Er du under år, må foresatte fylle ut feltene nedenfor.

Comments have been closed/disabled for this content.