Iq test illustrert vitenskap

Få IQ-tallet ditt og se om du ligger over eller under gjennomsnittlig IQ. Hver del innledes med en veiledning og et oppgaveeksempel. Etter hver av de fem delene kan du lagre . Jeg ble overrasket over resultatet og lurer på hvor presist resultat testen gir. Sliter litt med å skjønne en oppgave(Er ferdig med testen), noen som kan forklare meg hvordan jeg finner ut dette: . Det burde presiseres når man starter IQ testen at man ikke skal klikke på de hvite. IQ-test på illustrert vitenskap. Testen på illustrert vitenskap, internett-testen til mensa og den kontrollerte . OT-baren: Her finner du en iq test!

Meg:Ditt testresultat: 1Resultat i . Ble ganske fornøyd ettersom testen er . Har aldri tatt noen IQ test før og fått resultat. Kun en hel haug med tallrekker, figurer etc type logisk tenkning når jeg begynte på befalsskolen. Man må ha en IQ på 1eller over for å bli medlem av Mensa, foreningen for spesielt intelligente mennesker.

Iq-test fra illustrert vitenskap. Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum – Pratesjuk (men ikke om hund) .

Tok i går kveld en IQ test på nett; har faktisk aldri testet min IQ før:. Jeg har prøvd å stille spørsmål på illustrert vitenskap, men får ikke svar. Hva er den høyeste IQ-en som er målt? Illustrert vitenskap som visstnok er OK.

Hvis du scorer bra på hukommelse så sier det mer om . Min IQ er svært ujevn med hvor verbaldelen ligger høyt, scoret blant. Video: Ville klipp fra vitenskapen. Kjedet meg litt etter jeg hadde lest opp det nye bladet mitt, og på siste siden reklamerer de jo for IQ testen sin, som finnes på deres sider og . Få dit IQ-tal og se, om du ligger over eller under en gennemsnitlig IQ.

Denne kan også gi en indikasjon : test-iq. De har en veldig lett på hjemmesiden til illustrert vitenskap. Med lett mener jeg at den er .

Comments have been closed/disabled for this content.