Intervaller på tredemølle

Prinsippet baserer seg på perioder, altså intervaller av ulik lengde, der. Her er tre effektive programmer du kan gjøre på tredemølla, . Intervaller eller raske, korte turer med høy .

Jeg får ofte spørsmål angående intervaller og hvordan jeg. Når det er fullført kjører jeg på med intervaller til. Slik gjør du: Denne kan gjøre ute i naturen eller på tredemølle.

Det er mange fordeler med intervalltrening på tredemølle.

Pyramideintervaller er en mye brukt oppbygging av en intervalløkt. Lengden på intervallene er pyramideformet i den forstand at distansen øker til et visst punkt . Ikke alle ønsker å trosse snø og kulde for å få seg en løpetur. Da er det greit at det finnes et godt alternativ – nemlig tredemøllen. De fleste som løper intervaller ute roer ned tempoet når man blir sliten. Start gjerne flatt hvis du skal bruke tredemølle, men øk helningen på bakken. På tredemøllen kan du ikke løpe med lavere tempo før båndet går . Hverdagsliv, Kondisjon, Trening.

Det er ikke sånn at man skal løpe intervaller så hardt at du står i knestående i pausene.

Du skal bli sliten, men du skal ha kontroll, sier Buraas. Måten jeg trener på tredemølle er ved å kjøre intervaller. I tillegg får jeg mye mer ut av . Det tar mye kortere tid enn hvis jeg skal kun jogge.

Jeg er veldig glad for at vi investerte i tredemølle til treningsrommet vårt og her skal du få noen tips til forskjellige intervaller du kan gjennomføre . Jeg løper intervaller med varighet fra til sekunder og pauser på 15. Når Bakken løper intervall på tredemølle setter han mølla på 5 . I x intervall styres intensiteten av hjertefrekvensen. Har du tilgang til en tredemølle og liker å løpe, er det ingen. Les også: – Dette er bedre enn intervaller.

På de fleste møller er det forhåndsdefinerte programmer, blant annet intervaller . Skal man holde på lenge, anbefales. Hva er lurt å tenke på hvis man vil løpe lenge på tredemølle? Effektiv innetrening med intervaller på tredemølle.

Jeg trener en del kondisojn, men mest langkjøring. Nå har jeg lyst til å prøve meg på . Gjennomføres økta innendørs på tredemølla, så still inn mølla til 5 .

Comments have been closed/disabled for this content.