Intervall 45 15

Det er ikke sånn at man skal løpe intervaller så hardt at du står i knestående i. Dette er en økt som vekker bena, og den gir jevn og fin . Det betyr at jeg løper så fort jeg kan i skunder, så hopper .

Du kan løpe korte eller lange intervaller, bakkeintervaller eller intervaller på banen,. Den er basert på en klassiker og kjendis av en økt: intervallen 45-15. Da løper du intervaller på sekunder og har pause i sekunder.

En annen intervallkjøring på mølla jeg har løpt mye før, er – 15.

Denne går ut på å løpe alt du kan i sekunder og deretter stå av møllen i . Disse intervallene tar maks minutter. INTERVALLTRENING: Du trenger ikke bruke en time på mølla for å komme i bedre form. Når det gjelder selve intervalløkta, så har. På grunn av mye farting og andre ting forrige uke, kjørte jeg . Jeg fikk spørsmål om hva slags type intervaller jeg pleier å kjøre. Effektive intervaller på mølla 45-15.

Nå som våren er her er det godt å trene ute, og ikke minst ta seg en løpetur i frisk . Sone 15-sek intervaller, mot maks.

Det er 30-sekunds intervaller, med sekunds pauser i mellom. Dersom du har intervaller som et fast punkt i treningsdagboken. Jeg startet uken med en super effektiv intervalløkt på . Liker denne, og bruker gjerne kjøre til 2 med litt økning fart pr drag. Ideelt sett skal en vel være i bevegelse i hvileperioden, men på mølle . Warmup; High Intensity; Low Intensity; High Intensity; Low Intensity; High Intensity; Low Intensity; High Intensity; Low Intensity; High Intensity; Low Intensity; High . I dag tenkte jeg å dele mine favoritt intervaller som jeg løper på tredemøllen.

Varm godt opp, mellom 10-min på joggetempo. Motbakkeintervall og intervall i en rundløype med varierende . Da er det 45sek fullt trøkk med 15sek rolig, ganger. Jeg har derfor testet ut litt forskjellige . Du kan kjøre intervaller på opp mot fire minutter, og repetere fire til fem ganger.

Alternativt kan du kjøre kortintervaller på – sekunder, med . Intervall kan som kjent gjennomføres på mange måter. Erik Bergersen (45) er maraton- og ultraløper og løper 1til 1km. Go faster and faster with each one. Han lokket med at det er en intervalløkt som gjør fremgangen veldig synlig.

HOVEDDEL: Cirka 30-minutter med 45-intervall.

Comments have been closed/disabled for this content.