Hvordan jeg gikk ned i vekt

Teller kalorier og ligger på ca 13om dagen. Dette er hva jeg har spist idag. Hittil har jeg gått ned kg på uker.

Dere som har brukt shaker, barer osv for å raskt gå ned i vekt. Må gå ned kg på litt over mnd. Noen som har klart å gå raskt ned i vekt?

Caroline (24) gikk ned fra 1til kilo, nå smiler livet mer enn noen.

Her forteller hun hvordan hun gjorde det, hva hun har jobbet med og gir deg samtidig sine beste tips. Det er mange måter å redusere vekta på I løpet av en kort tidsperiode, men de fleste av dem gjør deg sulten og utilfredstilt. Kristine har gått ned nesten kginnlegg15.

Gikk ned fra 14kg til kginnlegg2. VEKT , KOSTHOLD – Ville ned kg – gikk ned kg – Nettavisennettavisen. BufretLignendeDerfor er det ekstra hyggelig når noen forteller hvordan de har mistet kg kun. Det var først og fremt for å gå ned i vekt at jeg ville melde meg inn i Sombody, . Jeg var lei av å høre om alle med sine fantastiske dietter der du bare må gjøre sånn og sånn for å gå ned i vekt.

Jeg ville gå ned i vekt, mest for helsen sin skyld.

Så jeg vil gjerne høre deres tips og råd om hvordan DERE gjør det for å gå ned i vekt. Trening, kosthol motivasjon osv. BufretLignendeJa, det er mulig å gå ned kilo på uker, men det krever at du bestemmer deg og gjør en mental. Hvordan vil du at vektutviklingen din skal være fremover? Slik gikk jeg ned i vekt: Først brukte jeg tid på å forberede meg mentalt, så meldte jeg meg inn i VG Vektklubb.

Det første jeg gjorde som medlem var å bruke tid . Gått ned fra ca 1til ca i løpet av det siste halve året. Var kostholdet som gjorde susen, kuttet ut brø pasta, ris o. Sultet overhodet ikke, spiste ofte og mye, . Espen Tyrihjell gikk ned kg på ett år, takket være trening, kosthold. Tror du mange mislykkes med å gå ned i vekt, fordi de ikke tar tak i årsakene. NO: Det finnes mange måter å gå ned i vekt på og kanskje har du allerede prøvd din. I denne ukens KK forteller de hvordan de klarte det.

Vibeke Gravelsæter føler hun har lyktes, selv om britiske forskere hevder det nesten er umulig for overvektige å gå ned i vekt. Resultatet kan faktisk være at du går opp mer enn du gikk ned av en diett. Så hvordan skal du da gå fram for å gå ned i vekt? Det å gå ned i vekt er ikke spesielt komplisert, men hverken piller eller dietter vil gi deg en varig endring . Sunne kostholdsendringer, regelmessig mosjon og riktig veiledning kan hjelpe deg med å gå ned i vekt. Jeg skal ned mange kilo og trenger litt inspirasjon her!

Jeg fullammer og nei – det fungerer ikke her. Jeg ønsker derfor å vite hva dere andre . Det gikk litt over år på å gå ned kg ned i vekt og jeg trente alt ifra 3. Hvordan spiser du foreksempel i helgene og hvilke endringer tror du .

Comments have been closed/disabled for this content.