Hvordan jeg gikk ned i vekt blogg

Her forteller hun hvordan hun gjorde det, hva hun har jobbet med og gir deg. Caroline (24) har gått ned over kilo de siste årene. Les blogger som omhandler sunnhet og trening.

Jeg ville gå ned i vekt, mest for helsen sin skyld. Det å gå ned i vekt er ikke spesielt komplisert, men hverken piller eller dietter vil gi deg en varig endring . Igår fikk jeg dette spørsmålet til spørsmålsrunden: Kan du fortelle detaljert om hvordan du gikk ned i vekt? Siden svaret ble såpass langt, tenker .

Slik gikk Marthe ned mer enn 40kg! Gunnar Tjomlid (41) gikk ned kg på uker. Tjomli som har skrevet en blogg om sin egen vektnedgang. Vibeke Gravelsæter føler hun har lyktes, selv om britiske forskere hevder det nesten er umulig for overvektige å gå ned i vekt.

Sjekk ut ulike blogger, skriv ned ideer i en egen bok og prøv deg frem på . Hvordan jeg gikk ned 2kilo på uker. Så enkelt er det; jeg gikk ned i vekt fordi jeg forbrant mer enn jeg tok inn. Her har jeg funnet en gammel treningsoversikt på bloggen, som jeg brukte i starten.

Hvis jeg da gikk ned i vekt, så skulle jeg fortsette med det. Det har slett ikke vært en enkel affære for Helene å gå ned så mange kilo. Jeg har jeg tidligere fortalt om henne på bloggen. Tags: kosthol magefett, mål, midjemål, motivasjon, Ned i vekt, progresjon, resultater. Spørsmålet mange stiller seg er hvordan er det mulig?

Det var veldig tungt i starten, men jeg gikk ned kilo de første åtte ukene og beholdt . Etter at hun leste en fitness-blogg, ble hun inspirert og bestemte seg for. Hun må trene hardt, gå ned i vekt slik at fettprosenten er balansert og. Skriv opp hvordan du har planlagt dagen og heng det opp slik at det er synlig.

Etter kort tid merket jeg at jeg gikk ned i vekt, og det var ikke så vanskelig. Men poenget mitt er at jeg har knekt koden, jeg skjønner hvordan jeg skal klare det. LES OGSÅ: Slik bør du trene hvis du vil ned i vekt.

Gå ned i vekt med mine erfaringer. Jeg vet begge deler, og jeg lover- . Så jeg vet hvordan det er å være avhengig av brus.

Comments have been closed/disabled for this content.