Hvordan gå raskt ned i vekt

Det er mange måter å redusere vekta på I løpet av en kort tidsperiode, men de fleste av dem gjør deg sulten og utilfredstilt. Lyst til å kickstarte slankekuren? Vi har hentet noen tips fra Womenshealthmag.

Hei eg e ei jentæ som e 16cm høy er blir og veier 10kg å vil veldig gjerne gå ned i vekt så fort som murlig, jeg går med vg hver søndag så litt trim . Skulle gått ned kg på en måned. Har jo litt ekstra, tror dere jeg kan klare det? Hva er lurest å gjøre for å få det til?

Hun har da klart å gå ned om lag ti kilo ved å spise mindre og å gå lange turer. Men dessverre forsvant motivasjonen like raskt som den kom. Jeg slettet alle gamle bilder av meg selv fordi jeg ble så flau over hvordan jeg så ut, og begynte å gråte hver gang jeg.

Man kan nesten si at jeg gikk ned i vekt for å kunne trene. Her er et ti ukers treningsprogram, laget av personlig trener og mentaltrener i EVO Fitness, Carina Carlsen. Se hvordan du kan gå ned kilo på uker!

Et raskt vekttap som følge av lavt inntak av kalorier, vil også føre til at en del muskelvev. Så hvordan skal du da gå fram for å gå ned i vekt? Ulempen med det å gå raskt ned i vekt er at du risikerer å tape mye muskelmasse underveis, noe som kan føre til en reduksjon i forbrenningen .

LES OGSÅ: Slik bør du trene hvis du vil ned i vekt. FOKUSER PÅ ET RASKT VEKTTAP: I stedet for å fokusere på å gå raskest mulig ned i vekt . Jeg var lei av å høre om alle med sine fantastiske dietter der du bare må gjøre sånn og sånn for å gå ned i vekt. Hvordan slanke seg fort, spør du kanskje?

Her får du tips som gjør at du kan gå ned kg (minst) på relativt kort . Wenche har sendt oss disse tipsene. Følg disse reglene i uker: 1. Spis små måltider hver dag med 3-timers . Den sier ingenting om hvordan du ser ut eller hvordan du føler deg. Hadde du planlagt å gå mye ned i vekt uten å trene styrke, så bør du vite at. Jo raskere du kutter i energiinntaket, jo større blir de negative virkningene. Drikk vann før mat for å gå ned i vekt.

Nesten daglig får jeg spørsmål fra dere som leser bloggen min, om slanking. Gå raskere enn du pleier, jogg, .

Comments have been closed/disabled for this content.