Hvor mye tjener en politimann

De politifolkene som jobber skift har variable tillegg fra 0til 10kroner per år avhengig av hvor mye ubekvem arbeidstid turnusen innebærer. De viser oss litt av sin arbeidshverdag, og forteller hva de synes er bra med yrket sitt. Også NAV og skatteetaten rekrutterer politifolk til enheter som etterforsker trygdemisbruk og. Nyutdannede tjener vanligvis mindre enn gjennomsnittet. Den grunnleggende oppgaven til en politibetjent er å skape trygghet for alle i samfunnet.

Danske politifolk er nest best betalt i Norden med 31. Dette gjenspeiles ikke i hva vi tjener, mener Johannesen.

I følge Jobbfeber: Gjennomsnittsinntekt 20er kr 304. Synes du at du tjener for dårlig, kan det hende du kan gå nye veier. Var noe om det på TV sist sommer. En som fortalte om hvorfor han hadde sluttet i politiet og begynt i privat vaktselskap. Hvis jeg utdanner meg veldig mye kommer jeg over 400000kr da?

Antall ansatte i Politidirektoratet som tjener over million kroner, har. Hvor mye tjener en nylig utdannet politibetjent ? Leyla Abdou to Bli politi – Politihøgskolen. Jeg har vært sikker på at jeg skal bli politi i ca år nu.

Mye politi fra meg nå, men lurer på om noen kan si noe om lønnsnivået som politibetjent? Politi i USA – posted in Annen utdanning: Hva skal til for å bli dette? Jeg er usikker på hva slags utdanning jeg skal ta og jeg prøver å vurdere.

Jeg pratet med en som jobber som politi og fikk et veldig bra. Vil man tjene mer dersom man velger å spesialisere seg etter endt tre-årig utdanning? Tror du at norske politifolk drømmer om å være en Varg Veum eller Sarah Lund? Når du ser hvor mye kriminallitteratur som blir solgt og lest, . Skinnjakken er et etterslep fra den tiden norsk politi tjenestegjorde for Gestapo. Sitter og kikker litt på utdanning, politi ser jo spennende ut.

Politimannen Andreas Tuft er fortsatt irritert over at han ikke fikk tjene penger som. Jeg tør ikke tenke på hvor mye penger jeg hadde tjent. For å bli politi i Baltimore må man ha fullført videregående, være over år.

Det var mye ved det å være politi som hun ikke var trygg på.

Comments have been closed/disabled for this content.