Hvor mye tjener en barnehageassistent

Hva er de vanligste utdanningene for barnehageassistenter? Nyutdannede tjener vanligvis mindre enn gjennomsnittet. Drivkraft og pågangsmot har jeg nok av!

Jeg ønsker å jobbe , og lurer da litt på hva jeg kan forvente å tjene? Hva tjener assistenter i barnehage? Hvor mye tjener en barnehageassistent? Har jobbet i barnehage for en del år siden, og lurer på å begynne igjen? Til dere som jobber som barnehageassistenter. Barnehageassistent – Karriere og utdanning.

Jeg er så dritt lei av jobben jeg har nå og kunne tenkt meg og gjøre noe helt annet. Lønn som barnehage assistent, ufaglært student? Jobb og utdanning › Andre jobberBufret17. Er det noen som vet sånn ca hva timelønnen min vil være? Det er en slags ringe jobb der noen ganger får jeg mange jobber og andre ganger . Noen som vet om hva slags lønn man kan forvente seg da?

Jeg svarte jo på det trådstarter spurte om, nemlig at barnehageassistenter tjener ca.

Er du barnehageassistent eller har vært det før? Lurer på sånn ca hvor mye de tjener i året? Jeg skal på intervju på en barnehageassistent-stilling, 1. Hva du får i lønn skal forøvrig stå i kontrakten. Som fast ansatt slipper man å tenke på at man må jobbe mye for å tjene nok osv. Derfor vet jeg også at dere tjener mindre enn dere fortjener. Ut ifra hva du skriver tror jeg ikke du skal være så bekymret.

Det er nok mange som tjener mindre enn dette, for eksempel er bare av butikkansatte organisert. Hva om vår år gamle hjelpearbeider i en frisørsalong skulle . Lurte på hvor mye man tjener som barnehageassistent uten noe. Tenker da på lønnsavtalen til PBL A Skal begynne å jobbe igjen til høsten men har . Du kan lese om gjennomsnittslønn for barnehageassistenter på lenken over, men hva du eventuelt vil få i lønn er en avtale mellom deg og din sjef, og varierer . I mellomtiden kan du sjekke hva du burde tjent, og hvordan lønnsveksten ble i ditt yrke i. Så mye vil lønnen din øke i 2017.

Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288. Fagforbundet er ditt forbund som barnehageassistent. Som barnehageassistent jobber du i en barnehage, der du sammen med annet personale er med på å gi barna en meningsfylt . Vi har spurt sykepleieren, læreren, bonden, bussjåføren, industriarbeideren, byråkraten, snekkeren og butikkmedarbeideren hva de synes om .

Comments have been closed/disabled for this content.