Hvite flekker på neglene

Se hvorfor disse hvite små flekkene oppstår. Det er en myte at de hvite flekkene på neglene kommer av mangel på melk eller kalsium, . Du har sikkert sett det på deg selv eller hos andre – små hvite flekker som dukker opp på neglene.

Mange har fått høre fra foreldrene sine at . NEGLENE: Har du negler som er hvite, blå, sprukne eller ruglete? Vi er alle født forskjellige, og symptomer som vises på neglene vil sjelden være det første man ser ved en sykdom, sier Jentoft. Neglen får hvite prikker, litt store, og uregelmessige i form, ved slag mot neglens.

Hei, jeg lurer på om sånne hvite flekker er farlige – sånne man får på neglene . SUNNHETSTEGN: En frisk negl skal ha en rosaaktig farge der den er i. HVITE FLEKKER: Dette er skader på neglen og ikke kalkmangel slik . Neglesykdommer, sykelige forandringer i neglen, på grunn av. Sunne negler har vanligvis en lys rosa farge og de er litt rosa-hvite helt nederst. Når neglene får en blekere farge eller utvikler misfargede flekker, kan det være . Har i lengre tid hatt flere hvite flekker på neglene, har nå gått nøye igjennom kostholdet mitt og kommet frem til at jeg mangler noe kalium (potassium), bortsett fra . Farligst er uforklarlig mørk farge på bare en negl, noe som kan tyde på ondartet.

Små, hvite flekker i neglene (leukonyki) er vanlig og ufarlig.

Hei, Min sønn på 10mnd har hvite flekker på neglene. Svar: Hvite flekker på neglene kalles Leukonychia på . Dersom du tar en titt på neglene dine vil du oppdage små variasjoner i strukturen eller fargen. Kanskje er det en hvit flekk på tommelen, et rødt . Jeg har hvite flekker på neglene, hva er det det kommer av?

Har hørt at det er fordi men får i seg for lite kalsium, men har også hørt at det bare . Det er mange myter rundt de mystiske hvite flekker på neglene som av og til dukker opp, men den enkle sannheten er at flertallet av hvite flekker på neglene er . I alle år, spesielt da jeg var yngre, fikk jeg høre at de hvite flekkene på neglene – som dukker opp titt og ofte, må jeg innrømme – var et tegn på . Hei Kaja og Guro 🙂 Det er noe jeg alltid har lurt på, som moren min sa til meg da jeg var liten. Mens hvite flekker på neglene .

Comments have been closed/disabled for this content.