Hår på magen

De fleste av oss har nok opplevd å oppdage et mutanthår enten på haka, rundt brystvortene, under navlen eller ved bikinilinjen. Du har akkurat kommet ut av dusjen, og er i ferd med å smøre deg inn med bodylotion. Er det et mørkt hår rett under .

Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg3. Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg4. Hvordan bli kvitt hår på magen?

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufret29.

Jeg er full i har på magen – ja, en ordentlig kuksti. Mote og velvære: Hei, har ganske mye hår på magen for og vere på min alder og synst ikkje det er så fint . På grunn av hormonelle endringer opplever noen kvinner å få ganske mye hår på magen under graviditeten. Flere enn du tror får lange, svarte hår på magen, . Huff jeg har fått masse mørke ekle hår på magen nå etter jeg ble gravid. Dem irriterer meg så grenseløst og jeg synes det er så stygt, at.

Vellus hår, som oftes er kalt dun hår, er myke, fine og korte. Flest kvinner har vellus hår på brystet, ryggen og ansiktet. Her er det et lite tips på hvordan man kan gjøre hårene nesten usynlig.

Mørke hår på magen Vanskelige følelser og pinlige spørsmål. Så får jeg vondt i magen etterpå, og så får jeg halsbrann når jeg legger. RomMannen: Hva tenner dere minst når det kommer til hår? Damer med hår på brystet høres ekkelt ut, men ikke . Jeg har alltid hatt lyse hår i korsryggen f. Hvor mye synlig og mørkt hår du får på kroppen i puberteten er forskjellig fra familie til familie og fra hvilket land du kommer fra. Det er ikke sånn skikkelig manne-hår, men mer. D har jeg nemlig fått en del av.

Syns d e litt små ekkelt :S Har ikke den mørke stripen som noen får fra navlen og ned da, . Hår mannlige magen i de fleste tilfeller behandles normalt og andre, og eier. Men noen ganger naturen spiller en vits av det smukke kjønn, hvis mager er . Dette er ganske kjipt ettersom jeg vil bade med venner og sånt om sommeren.

Comments have been closed/disabled for this content.