Hjemmelaget tortilla chips

Har du lyst til å prøve deg på litt hjemmelaget snacks i helgen? Da kan jeg anbefale hjemmelagde tortillachips og en chunky tomatsalsa. Tortilla til overs etter fredagstacoen?

Lag sprø, hjemmelaget tortillachips! Da jeg var på ferie i USA i vinter, kom jeg over en oppskrift på spicy tortillachips. Oppskriften er kjempelett å lage, og er mye sunnere enn . Solsikkeolje, eller annen nøytral olje.

Har nacho chips (eller vanlig tortilla chips med salt) på bakepapir, tar på ost og litt krydder, inn i ovnen (2grader) til osten er gyllenbrun. Siden jeg ikke har lykkes i å finne maismel, i butikkene rundt her jeg bor, bestemte jeg meg for å prøve meg på hvetemel-tortillas istedet. Da kan vi jo kjapt ta en sammenligning med tortilla chipsen til Santa Maria som.

Her finner du oppskrift på hvetetortilla, tortilla av bygg og glutenfri tortilla. Tacoskjell og -chips er fritert tortilla. Hjemmelaget tortillachips er kjempegodt, men ovnsbakt tortillachips er både kjempegodt OG sunnere 😀 Her kommer en enkel oppskrift som kun tar ca min. Klipper opp speltlompene i trekanter som tortillachips, pensle med vann.

Du kan også pensle med olje, jeg har prøvd begge deler. Hittil har jeg laget tortillas med bare hvetemel, det er jo enklest å få tak i,.

Labels: fritert, hjemmelaget, maismel, oppskrift, taco, tacochips, . Selv om selve tortillachipsen ikke er ren helsekost, kan en hjemmelaget guacamole gjøre tortillachips med dip til helt grei snacks en gang i . Guacamole + verdens enkleste hjemmelagde tortillachips. Vel framme i Australia, omtrent jetlag-fri og med begynnelsen av brun-, eller kanskje . DETTE TRENGER DU: pakke med spelt lomper. Paprika krydder, grill krydder, salt og pepper. SPRØ CHIPS: Hjemmelaget chips er et utmerket alternativ til det. Speltlompe chips er genialt, og det beste av alt er at det tar super kort tid å . Server med hjemmelaget, deilig guacamole og nyyt med god. Buy a packet of spelt or full grain tortillas.

Her kan du finne oppskrift på hvordan du lager hjemmelaget nachos.

Comments have been closed/disabled for this content.