Hjemmelaget fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter går aldri av moten og passer kjempegodt til kjøttretter. Hvis du ikke ønsker å gratinere med ost kan du sløyfe dette. Skrell potet og skjær i tynne skiver, 3-mm.

Videotips: Hvordan skrelle og oppbevare hvitløk. Legg ett lag med potetskiver i . Det smaker herlig til det meste. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.

Denne oppskriften på gratinerte poteter med . Skjær potetene og purren i skiver med food processorens skjæreskive, eller skjær i skiver for hånd. Det er ikke bare, bare å lage gode fløtegratinerte poteter. De skal ikke være for tørre og de skal for all del ikke drukne i en fløtesaus – eller det . Det er mektigt, smakfullt og passer utmerket til biff og en god saus eller stuing.

Jeg vet at det ofte anbefales at man bruker poteter av den melne . Nå har jeg laget det to ganger med mislykket resultat begge gangene. Få ting er så enkelt å lage, men smaker samtidig så godt som fløtegratinerte poteter. Personlig synes jeg hvitløksmaken er det som gjør potetene virkelig gode.

Men den kan også være en liten rett i seg selv ved bl. Som tilbehør serverte jeg denne gangen fløtegratinerte poteter. Jeg har laget hjemmelagde fløtegratinerte poteter mange ganger, men jeg får aldri fløten til å bli tykk slik den blir når du får det på resturant eller kjøper ferdig . Jeg har lovet tidligere å legge ut oppskrift på fløtegratinerte poteter. Dette er verdens beste fløtegratinerte poteter! For å få myke og gode potetskiver koker jeg først disse i litt fløte.

Dersom du ikke har prøvd å lage fløtegratinerte selv, så kan jeg virkelig anbefale det! I helgen var jeg på hyttetur med kusina mi, Ingri og vi bestemte oss for å lage noe ekstra godt for anledningen lørdag kveld – nemlig saftige . Jeg elsker fløtegratinerte poteter, og blir lett provosert hver gang jeg leser at det er superenkelt å lage. Jeg er ingen analfabet på kjøkkenet, .

Comments have been closed/disabled for this content.