Hjemmelagde fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter går aldri av moten og passer kjempegodt til kjøttretter. Hvis du ikke ønsker å gratinere med ost kan du sløyfe dette. Skrell potet og skjær i tynne skiver, 3-mm.

Videotips: Hvordan skrelle og oppbevare hvitløk. Legg ett lag med potetskiver i . Det smaker herlig til det meste. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.

Denne oppskriften på gratinerte poteter med . Det er mektigt, smakfullt og passer utmerket til biff og en god saus eller stuing. Skjær potetene og purren i skiver med food processorens skjæreskive, eller skjær i skiver for hånd. Det er ikke bare, bare å lage gode fløtegratinerte poteter. De skal ikke være for tørre og de skal for all del ikke drukne i en fløtesaus – eller det . Prøv gjerne lammestek sammen med fløtegratinerte poteter til den neste . Jeg vet at det ofte anbefales at man bruker poteter av den melne . Men den kan også være en liten rett i seg selv ved bl.

Nå har jeg laget det to ganger med mislykket resultat begge gangene.

Som tilbehør serverte jeg denne gangen fløtegratinerte poteter. Personlig synes jeg hvitløksmaken er det som gjør potetene virkelig gode. Få ting er så enkelt å lage, men smaker samtidig så godt som fløtegratinerte poteter. Jeg har laget hjemmelagde fløtegratinerte poteter mange ganger, men jeg får aldri fløten til å bli tykk slik den blir når du får det på resturant eller kjøper ferdig . Dersom du ikke har prøvd å lage fløtegratinerte selv, så kan jeg virkelig anbefale det! I helgen var jeg på hyttetur med kusina mi, Ingri og vi bestemte oss for å lage noe ekstra godt for anledningen lørdag kveld – nemlig saftige . Dette er en veldig enkel oppskrift på fløtegratinerte poteter. For å få myke og gode potetskiver koker jeg først disse i litt fløte.

Hjemmelaget fettuchine med trøffelinspirert kjøttsaus. På søndag serverte jeg elgstek med kokte grønnsaker, fløtegratinerte poteter og hjemmelaget viltsaus. Lager du hjemmelagde fløtegratinerte poteter til får du en god smaksopplevelse – det er mandag og sommerferie, så hvorfor ikke unne seg litt . Sammen med deilige hjemmelagde fløtegratinerte poteter, sky saus, gulrotpure, asparges og glaserte sjalottløk da har du et fantastiskt godt . Jeg skal lage hjemmelagde fløtegratinerte poteter, og har hittils aldri lykkes med det. Har bare brukt skivede poteter, fløte og ost. Da jeg lette etter opplysninger om hvilke poteter som egnet seg best til fløtegratinerte, ble jeg litt forvirret.

Skal ha naboen som stiller mye opp for meg på biff middag idag, og har tenkt å lage hjemmelagete, fløtegratinerte poteter. Det finnes mange rare metoder for å lage fløtegratinerte. Noen bruker en kjele til å koke dette i først.

Comments have been closed/disabled for this content.