Gulrotkake uten sukker

Saftig gulrotkake uten tilsatt sukker. Innlegget inneholder annonselenker. Hei og god lille-lørdag alle sammen!

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett siktet hvetemel (ev.mandelmel) og krydder. Vend tilslutt inn raspet gulrot.

Sinnssyk god gulrotkake uten hvitt sukker, mel eller melkeprodukter.

Gulrotkake uten mel, sukker og melk. I dag skal du få oppskriften på en gluten- og sukerfri gulrotkake. Hjemmelaget gulrotkake med kremostglasur, uten sukker og gluten. Jeg hadde igrunn bestillt en rolig juni måned jeg, men nå som vi er godt over halvveis i måneden allerede skjønner jeg at det bare må . Men tilbake til overskrifta da, nemlig oppskrift på gulrotkake! Denne er supergod og saftig, for å ikkje snakke om sukkerfri, glutenfri, proteinrik og kalorilett. Sukkerfri, glutenfri og melkefri.

Den er uten kakemiksen noken skulle tenke på det. Rask og enkel oppskrift som både er sukkerfri, glutenfri, proteinrik, kalorilett. Du kan bruke anna søtning enn dei som nevnt ovenfor, men uten . Dersom dur ”gulrotkake” får du over 100.

Jeg har innsett at jeg kanskje bør kutte litt ned på inntaket mitt av raffinert sukker. Det er både særdeles usunt og veldig . Hilsen hun som spiste en hel sjokoladekake til middag i går. Sunne, søte, proteinrike, og uten gluten og sukker. Hva med en nydelig sunn kake i dag? Tenkte egentlig å bare erstatte sukkeret men når jeg først var i gang bestemte jeg med for å gå all in. Laget gulrotkake som er en av mine favorittkaker uten melk, hvetemel og sukker.

Jeg tok en klassisk oppskrift, byttet ut . Stivpisk eggehvitene, tilsett sukker (litt etter litt) når hviten er blitt stiv. Cashewnøtter: vanlig matbutikk. Glutenfri gulrotkake uten sukker og egg. Bland i alt det tørre og ha i . SUKKERFRITT: – Det viktigste for meg er å holde blodsukkeret stabilt, derfor spiser jeg ikke den typen karbohydrater som får det til å gå opp og .

Comments have been closed/disabled for this content.