Gulrotkake med eple

Den spennende kombinasjonen av gulrot, eple og kokesjokolade. Kaka er som en gulrotkake, men med revne epler i – nyyyyyyydelig! Print Friendly Version of this page Print Get a PDF version of this webpage PDF .

M inneholder både revet gulrot, revet eple, krydder og hakket sjokolade! Gulrotkaken dekkes med nydelig ostekrem og . Jeg har endelig funnet min absolutte favoritt oppskrift på gulrotkake. Eple og gulrot røres godt inn, tilslutt tilsettes sjokolade. I dag ønsker jeg å dele min oppskrift på denne gulrotkaken som jeg lagde til vår datters års dag.

Jeg ønsket å lage en saftig kake som både . Daddelkake med krem er en av mine yndlingskaker! Kakebunnen har lekker smak av dadler . Jeg kommer fra et møblerert hjem og er oppdratt til å dele med andre. Sett ovnen på 1g og kle en vanlig langpanne med bakepapir. Pisk egg, olje og sukker “hvitt”. Tilsett så alt unntatt eple, sjokolade og gulrot.

Legg nå fra deg alt du har tenkt om gulrotkake tidligere.

Bytter du ut noe av gulroten med revet eple kan den bli enda mer saftig. Denne kaka blir alltid saftig og god. Jeg har ikke bakt den så mange ganger, men mange ganger nok til å vite at . Jeg klarte ikke å bestemme meg for eplekake eller gulrotkake, så det ble begge deler i en. Kan man si en himmelsk gulrotkake mon tro. Saftig, med en søtlig smak av eple og honning sammen . Glutenfri gulrotkake med eple, appelsin, nøtter, rosiner og ostekrem.

I går var jeg i bursdag til mine to nevøer som akkurat har fylt år, og ble spurt om jeg kunne ta med en glutenfri kake, . Gulrota er ein grønsak som har sin opprinnelse frå området rundt Afganistan. Den kom til Europa på 1100-talet og . IMG_19Dette er en kake du kan spise med god samvittighet! Hvis jeg sier at denne kaka er sunn, tenker du kanskje at den . En gulrotkake i langpanne med epler , sjokolade og nøtter i også ! Oppskrifter for saftig gulrotkake med eple.

Kaken ble fantastisk saftig og god.

Comments have been closed/disabled for this content.