Grove sunne rundstykker

Jeg har skrevet om proteinrundstykker tidligere, men jeg nevner de igjen! Sunne, lettvinte og saftige rundstykker som metter godt. Torunns grove rundstykker er sunne og metter godt.

Du baker dem med grov sammalt hvete og sesamfrø på toppen. De smaker ekstra godt med nyrørt syltetøy. Spis frokost og lunsj med ekstra god samvittighet med oppskrift på disse grove rundstykkene. Kulturmjølk gjør at rundstykker og annen bakst blir ekstra saftig og .

I dag lagde jeg grove rundstykker, og de ble så gode at jeg bare må dele oppskriften med dere! Grove rundstykker: Saftige og grove rundstykkene til frokost, lunsj, matpakken eller til kveldsmåltidet. Deigen er en fryd å jobbe me. Supergode, sunne og grove rundstykker! De eltefrie grove rundstykker har fått være i fre dvs vi spiste noen.

Disse grove har jeg ikke prøvd ennå. Dette er gode, sunne, grove rundstykker som du kan spise med god samvittighet. Det siste halve året har det for det meste blitt eltefri bakst, så i dag bestemte jeg meg for å lage noen helt vanlige, enkle og ekstra grove . Jeg har virkelig falt for eltefrie rundstykker, og denne gangen har jeg laget grove eltefrie rundstykker.

En matblogg med hovedfokus på den enkle og sunne hverdagsmaten. Av og til ser jeg litt hva jeg har i skapene og bare kommer på en oppskrift, og så var . Lagde disse rundstykkene i dag. Deilige og luftige grove rundstykker. Vita har også kommet med brød og rundstykker som er svært grove og sunne.

De er bakt med sunne oljer, inneholder 1prosent sammalt mel, prosent . Med revne gulrøtter og havregryn i deigen blir rundstykkene ekstra saftige og fiberrike. Ekstra stas for barna å forme dem som tall, bokstaver eller figurer. Oppskrifter for grove rundstykker sunne. Saftige, sunne og grove rundstykker – perfekt til frokost eller ved siden av god suppe.

Den eltefrie teknikken er enkel, men krever litt tålmodighet. Bland alle ingrediensene godt sammen, og form til rundstykker. Lavkarbo, Matpakke og LunchStikkord grove rundstykker, sunne rundstykker . Men denne er ihvertfall lett å huske, og rundstykkene er garantert sunne og grove:-) Grove grundstykker.

Comments have been closed/disabled for this content.