Går opp i vekt når jeg trener

Når du trener – og da særlig styrke, er det naturlig at kroppen danner mer. Mer muskler vil altså kunne føre til at kroppsvekten din går opp, selv om. Derfor går du opp i vekt når du trener.

Kan det skyldes de store musklene du har bygd opp? Og dermed også årsaken til at såpass mange går opp i vekt – og hva den enkelte . Det kan være flere grunner til dette, men de vanligste er: 1. Ofte blir man mer sulten når man begynner å trene, .

Hei, det er helt normalt at man går opp i vekt når man begynner å trene (om du ikke har gjort det lenge), dette kommer av at muskler veier mer . Hvor jeg stadig vekk hører Men jeg som har begynt å trene, går sikkert litt opp i vekt pga jeg får mere muskler vedkommende svarer Ja, når . Hjelp jeg går ikke ned i vekt på kcal-underskudd og mye trening. Da har du mer å jobbe med når det stagnerer og du slipper å ende opp . Side av – Lagt på meg kg etter jeg begynte å trene for uker siden! Jeg kan enkelte måneder variere såpass mye i vekt foran mensen – kan det være at du nå venter mensen? Føler egentlig ikke at jeg ser noen forskjell når jeg ser i speilet. Er jo mange som går opp av p-piller også.

Så bra at du har begynt å trene og være mer fysisk aktiv. Det er helt normalt å oppleve en vektøkning når man øker aktivitetsnivået, spesielt ved styrketrening. Flere her som opplever det samme som meg, når man skal være flink og begynne å trene, stopper vekttapet opp eller man går til og med litt opp i vekt. Hva er det mest ideelle med tanke på vekt? Det gjør den hos meg, så generelt går jeg opp i vekt når trener mye, og ned i vekt når jeg trener . Men det som ofte skjer når man begynner å trene er at man legger på . Hva bestemmer om jeg går opp i vekt og hvor mye kan jeg forvente å. Man får rett og slett mere og rundere former, og går litt opp i vekt.

Spiser noen ganger opp treningskaloriene, men aldri mer enn at det blir over 1300. Jeg trener fem dager i uken, men går ikke ned i vekt. Hva du må gjøre når du ikke går ned i vekt på lite mat og mye trening? Opp i vekt etter at du begynte å trene? Skulle tro jeg hadde gått NED i vekt etter uker på diett og knallhard styrketrening! Gode tips det her, alt for mange som får sjokk når de legger på seg av styrketrening :p.

Det betyr at om du mister mye muskelmasse når du går ned i vekt, vil du også sette ned forbrenningspotensialet ditt, og dermed skal det mindre . Men om du plutselig går opp 5kg, som du sier, tror jeg nok det har andre årsaker enn økt muskelmasse, den vil øke jevnt når du trener jevnt, . Jeg får ofte spørsmålet om hvorfor man ikke går ned i vekt. Om du legger opp til en livsstil du ikke trives me er det heller ikke lett å lykkes. Når man slanker seg vil man miste noe muskelmasse fordi man tærer på .

Comments have been closed/disabled for this content.