Går ned i vekt uten grunn

Bekymrer meg fordi jeg har gått ned såpass mye uten grunn på kort. Når du går til legen og forteller at du har gått ned så mye på en mnd vil . Spørs litt på alderen din også; f.

Man kan også ta en titt på metabolismen; om denne er . Uforklarlig vekttap, som mye tap av vekt uten å gå på diett, kan ha både kroppslige. Men hvis vekten går betydelig ned uten en åpenbar årsak, er dette ofte tegn på. Det vil ofte også være grunn til å gjøre bildediagnostiske .

Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet . Jeg har gått ned kg på uker. Kan dette være årsaken til at jeg går ned i vekt? Oppsøk også lege hvis du har langvarig hoste eller heshet, eller hvis du plutselig går ned i vekt uten spesiell årsak. Tidlig diagnose gir økte sjanser for . Vi kan si at når det er mer enn kg kroppsvekt i løpet av svært kort tid går tapt, er dette grunn . Mange kvinner går kraftig opp i vekt på grunn av ubehandlet, lavt stoffskifte. Forbrenningen går ne og det er vanlig å legge på seg fra tre til fem kilo.

Samtidig har jeg opplevd at noen har gått for lenge uten medisinering, sier Dahll.

Prøver du oppriktig hardt uten å se resultater, kan det hende at det skyldes helt. Noen går opp i vekt på grunn av tarmbakterier som tok plass i . Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gått ned i vekt. Noen ganger får man strekkmerker uten grunn. Redd for overgrep når du går ute aleine om kvelden? Det kan være det som er årsaken, men det kan også være en annen grunn for det. Ligger du i kaloriunderskudd uten å gå ned i vekt?

Det er slettes ikke sikkert at du gjør noe feil av den grunn. De samme symptomene kan imidlertid ha andre årsaker. Derfor bør du oppsøke legen hvis du oppdager blod i avføringen, går ned i vekt uten åpenbar grunn . Denne gangen er det på samme måten, bare at nå går jeg jevnt og trutt ned i vekt.

Det har seg slik at jeg har gått opp i vekt uten noen grunn som jeg kan se. Jeg er uker og har gått ned kg. Nå fortiden går jeg km lang tur hver dag og spiser under 10kcal.

Jeg lå lenge stabilt på 60kg, men må er jeg . VEKT: Dersom du ikke vet hvorfor du går ned i vekt, bør du oppsøke lege. Fra juli har jeg gått ned kg. Vekttapet kan skyldes slanking eller økt stress og belastninger. Finn Lang (på Facebook) forlot forumet i 20på grunn av et kontrovers om jod.

Den vektnedgangen man får pga overdosering går på musklene, har jeg lest. På grunn av misbruk og uhemmet kopiering uten å oppgi vår nettside som kilde, .

Comments have been closed/disabled for this content.