Har nå funnet meg et kardio program på tredemølle. Her skal man ha 1-4min oppvarming med ca av maks puls også spurte i 20sek og . Fettforbrennende kondisjonstrening.

Har noen erfaringer med gerilja kardio? Har som nevnt i en tidligere tråd tenkt å gå ned i vekt. Jeg leser mye bra om gerilja kardio metoden over hele nettet, men det er veldig få som . CLA – noen positive erfaringer?

Trening og kostholdinnlegg23. Jeg hadde min første økt i pausen i dag, brukte litt tid på å finne riktig fart . Kardio uten å miste muskelmasse? GERILJAKARDIO – DEN ENKLESTE VEIEN TIL EN STRAM KROPPcorneliselander.

Teknikken går under navnet Geriljakardio, og utført riktig er dette absolutt noe av. Gerilja kardio – beste måten å forbrenne fett på? For selv om Geriljakardio i praksis bare tar noen skarve minutter å trene, er det.

Har du noen som helst erfaring med EQ sine produkter? Jeg prøvde ut GK første gang i dag (20sek x rep, med sek hvile mellom hver).

Jeg løp på mølle, og det heter seg jo at du skal løpe rolig 10 . Så da lurer jeg på om det er noen som har erfaringer med det, og om det har vist gode og tydelige resultater etter uker ? Enkelt og greit, noen som har erfaringer med gerilja kardio for å gå ned i vekt. Har lest mye rundt på nettet om det, men syns det er mye boling . Uten tvil er dette min ynglings form for kardio trening, man blir fort ferdig og det er utrolig effektivt! Noen som har erfaring med dette? Lurte på å prøve ut på sykkel (ergometer), funker det eller må man løpe? Hei, nå spør du etter noen som trener gerilja.

Jeg gjør ikke det, men begynner 4xintervalltrening til uka. Hvis du gjør (trener gerilja) har du noen erfaringer å . Hvilke erfaringer har du med det? Jeg reagerte kun på at geriljakardio er lite representativt for hva kardiovaskulær aktivitet generelt bygges . Avslutt så med geriljakardio , eller annet høyintensivt arbeid på. Artikkelen viser til lovende forskningsresultater samt personlige erfaringer. Jeg kjører ofte geriljakardio som oppvarming før en styrkeøkt.

Jeg tenker å trene armer, mage og overkropp to ganger i uka.

Comments have been closed/disabled for this content.