Fine ord til mor

På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om mor og mer enn 11andre emner. Se også utvalgte ord til morsdagen. Er du på utkikk etter et dikt til mamma, som kan passe til morsdagen?

Da har du kommet til riktig sted. Her kan du finne flere dikt til mor. Her finner du tips til ord som treffer en mors hjerte på morsdagen – og resten av året.

Antall sitater i kategori Mor: 49.

Ord kan ikke utrykke kraften, skjønnheten og. Mammaen min har bursdag, og det skal ikke bli forbigått i stillhet. Omtanke og fine ord til alle mødre :)) Hun er jorden. Hun er maten deres, sengen, og det ekstra ullteppet i kjølige netter. Min mor er år denne måneden, og jeg skal lage et personlig kort til henne,. Så også at det lå noen fine mamma-dikt under en dikt-tråd i . Fine ord om mødre fra barnemunn.

Gud lager mødre av skyer og englehår og alt snilt i verden – og litt slemt. Jeg skal dra i gang mamma-aften for ei klasse på skolen, og da har jeg lyst til å krydre invitasjonen litt.

Noen som har noen små ordtak, eller . Skravlesiden: En mor er guds kjærlighet i aksjon. Hun ser med sitt hjerte, og føler med sine øyne. Skal lage en slags bok til datteren min – tips til fine dikt. Plakat med fine ord om mor – Sohu-plakater. Dikt til mor Kultur og underholdning.

Min mor fyller år, og jeg vil ha et dikt til henne ved siden av talen. Har dere noen flotte dikt å anbefale? Mother daughter quotes are most special for their bonding. Pluss at jeg har et dikt som begynner med Da mødre ble til. Men kå kjære vart de tån far da? Her er noen fine dikt og ordtak som kan brukes til nyfødte og litt større babyer, nybakte mødre og fedre, til dåpsbarn, til egne barn, til andres . Jeg har mange lapper med fine ord og hjerter på.

Slik var Marion, forteller mammaen. Fordi det noen ganger er vanskelig å finne de riktige ordene, har vi satt sammen en.

Comments have been closed/disabled for this content.