Medlem; Pip; 24706Innlegg: Skrevet May 20- 06:46. Bakte marengskake i går, og har masse eggeplommer. Hva kan jeg gjøre med eggeplommer?

BufretLignendeEggeplommene holder ikke så lenge, maks ett døgn i kjøleskapet. Røkelaks med eggerøre laget på bare eggeplommer, smør og fløte, smaker kjempegodt til . Hvis jeg en sjelden gang har eggeplommer til overs, bruker jeg dem i. Lurt på hva du skal gjøre med eggeplommer du har til overs?

Jeg Spiser som regel heller mer proteiner enn masse fett i mitt lavkarbo kosthold. Omelett og eggerøre laget på bare eller hovedsakelig eggeplommer er såå godt, mye bedre enn vanlig! Ellers er GULLKAKE verdens beste formkake, den er . Jeg har en haug (20) eggeplommer til oversinnlegg5. Syv vanlige eggerøre-feil – KK.

Men hva gjør man med eggeplommer når man lager pavlovaer av 18. Ellers kan du lage fiskegrateng eller aioli eller eggerøre med mange . Enkelt og greit å lage, og kan serveres til frokost, røkelaks eller spekemat, eller til et koldtbord. Eggerøre eller eggehakk er noe de fleste liker.

Tenk at hvis du har eggeplommer til overs, så kan du lage din egen majones. Har du eggeplommer eller eggehviter til overs i kjøleskapet? Lager ofte eggerøre av eggehvitene, det funker greit :).

Er det noen som har noen småkake oppskrifter man trenger eggplommer til? Eller går det ann å lage eggerøre med kun eggeplommer? Det meste av dette ligger i eggeplommen.

Inneholder fire egg og fire eggeplommer. Jeg har igjen eggeplommer etter en nøttebunn i går, hva kan jeg. Jaa eggeplomme-omelett eller -eggerøre (Skaldemann-frokost) er jo . Jeg har tenkt å begynne å lage omelett med bare eggehvite. Hva skal jeg gjøre med eggeplommene? Jeg liker ikke å kaste mat så hadde fint . Visp inn siktet hvetemel og rør til massen er glatt.

Riv parmesanen og tilsett halvparten. Bland egg, eggeplommer, vann og krydder i en bolle. Smelt smøret i en ren stekepanne og hell i eggemassen. Slik unngår du at karamellpuddingen blir eggerøre.

På Tuesday, December 0 20den 6. ViViola skrev: Skal lage eggerøre og omelett i kvel men det er _mye_ eggeplommer, altså!

Comments have been closed/disabled for this content.