Dugg frisør grunerløkka

DUGG er en sanselig opplevelse. For oss handler alt om å utløse et potensial, både vårt eget og ditt. Dugg Dugg er en fresh og fancy frisørsalong som befinner seg på flere steder i byen, og hvis vil gå på Frogner er det altså Bygdøy.

Det ville nok ikke vært helt innenfor mitt beskjedne frisør-budsjett hvis jeg…. Våre kunder skal føle seg så vel at de blir trygge, slik at vi både kan overraske og utfordre, men allikevel skal kunden forlate oss . Cecilie på Frogner sendte også bilder inn til Årets Frisør 2017. Gratulerer til Sara som nominert som Årets Frisør region Oslo, og Ragnar nominert .

Kontaktinformasjon for Dugg Løkka Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Dugg Frogner har besøksadresse Bygdøy Allé B, 02Frogner Oslo. Men Dugg og Gevir er også bra, selv om Gevir har frisører som kanskje er noget overpriset (800kr for en herreklipp vet jeg at de tar). Dugg, Thorvald Meyers gate 0555.

Anbefal meg en frisør i Oslo Jåleforumet. Dugg på Grünerløkka har jeg veldig god erfaring med. Jeg har klippet meg hos flere av frisørene . Frida Andersson – På Håret Frisør AS avd.

Skøyen Fotograf: Ioannis Lelakis ill.

Jens Johan Wiker – Dugg Grünerløkka . Frisørfaget, 98273853 ADAM OG EVA FRISØR AS AVD AKER BRYGGE. Hagen Trønsdal AS fra Grünerløkka, Oslo. Adresse, Thorvald Meyers gate 2 05Oslo. Forrige gang jeg var hos frisøren min og satte på Hairtalk. Hun heter Kristine og jobber på Kutt Grunerløkka, hun er rå! Har alltid vært fornøyd på Spektrum frisør;).

Jeg går ikke til en kjedefrisør. Jeg fikk høre at de hadde en veldig flink lærling på Dugg. Images on instagram at Dugg Grünerløkka.

Salong: Gevir, Grünerløkka AGs klippestil: Veldig . I 20åpnet vi på Grünerløkka, med to ansatte satte vi i gang jobben med å . Dugg Frisør #dugggrünerløkka #frisør #coffee #happyfriday.

Comments have been closed/disabled for this content.