Detox kur 7 dager

Ifølge Bennett er bør du forberede deg på kuren i noen dager med å stoppe inntaket av giftstoffer. Kutt ut alkohol, kaffe, røyk, raffinert (hvitt) . PS: Skal du gjennomføre en hel detox-kur, så må du drikke denne én.

I dag har jeg vært timer på min flotte jobb, hvor jeg har solgt mange fine reiser. I går startet jeg på en dagers detox kur. Den består i å drikke næringsrik og hjemmelaget juice i dager.

Jeg testet i syv dager, og endte opp med strålende hud – og en skikkelig kanelbollesmell!

Følg detox-planen til vekt-coach Ulrika Davidsson! Jeg anbefaler at du bare drikker vann i fire dager, og deretter fortsetter med et vegetarisk . En detox-kur rengjør kroppen fra giftstoffer, gir den en frisk ny start og sørger for. Detoxdietter varer vanligvis i til dager, med strenge instruksjoner om hva . Trenger du til en ekte energinnsprøyting? Da bør du prøve I FORMs juice detox kur i dager – og nyt spesialkomponerte juice full av naturens . Denne detox-kuren vil nemlig rense deg innenfra slik at du blir kvitt slaggstoffer,. Dette kan resultere i stor vektnedgang over et par dager.

En detoxkur kan gi en ny vitalitet og energi til kroppen generelt og.

Noen dager etter at jeg er ferdig med kuren må jeg igjen akutt på do, . Men det er diskusjoner rundt hvor sunt det er å faste i flere dager. Og mange detox-kurer består av masse rare ingredienser som ikke er så . Jeg tok min første detoxkur i 20da jeg fastet i ti dager med The Master Cleanse, men for meg som er tynn fra før ble det veldig ekstremt. Jeg har ikke tålmodighet til 7- og 14-dagers kurene jeg fant i butikken. Christine ler og forteller at hun tok av tre kilo på tre dager.

Det viktigste er å finne en løsning som funker for deg, og å gjennomføre hele kuren. Det beste er å begynne en detox-kur i forbindelse med en helg eller når du har noen dager fri. Det kan være litt tøft de første to-tre dagene, . Juice detox – kilo på dager. At leveren, nyrene og andre mekanismer i kroppen klarer å rense kroppen fint selv, . Man kan gjøre en detox så lenge man vil, alt fra 3-dager til en hel måned.

Både Detox-kurer, vann-kurer og juice-kurer er ganske ekstreme, så jeg holder meg . En juice-detox skal fjerne giftstoffer i. De mener blant annet at kroppen klarer å rense seg selv, og en rensekur er unødvendig. Jeg skal prøve meg på en dagers detox kur på juice og grønnsaker. Det sies at du må gjøre hvertfall dager for å få renset kroppen.

Jeg har gått til innkjøp av en dagers detox kur i håp om å kjapt få av et par kilo.

Comments have been closed/disabled for this content.